Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BINAAA

CZY SA TESTY NA NARKOTYKI? DO ZROBIENIA W DOMU...

Polecane posty

Gość BINAAA
ta druga tez sie przyda :)

Gość BINAAA
taaak... jak to czytam to ,to jest madre... ale boje sie ze na tym sie nie skonczy !

Gość BINAAA
taaak... jak to czytam to ,to jest madre ale boje sie ze na tym sie nie skonczy!

Gość BINAAA
syn jeszcze nie wie,ze ja wiem o narkotykach... powiedziec mu???

chyba lepiej powiedzieć. żeby nie czuł się cwany, bo wykiwał rodzica...

Gość BINAAA
ale grozic kara jakas czy cooo? nie wiem jak rozmawiac zeby bylo dobrze?

przypomnij sobie, kiedy byłaś nastolatką... jeśli wtedy piłaś lub paliłaś, powinnaś przynajmniej po części go rozumieć. i raczej nie przyznawaj się do szperania w jego rzeczach - będzie je lepiej chował następnym razem.

Gość BINAAA
jasne.... tak wlasnie zrobie:) kochani jestescie wszyscy :) dziekuje ze podbudowaliscie mnie :)

Gość BINAAA
taaak... to tez cenna rada :) dziekuje

Gość wasza zima zła
samo palenie nie jest w sumie grozna rzecza. po kilku latach intensywnego upalania sie kilka razy w tygodniu, rzucilam to z dnia na dzien, bez zadnych negatywnych skutkow. to, co jest grozniejsze, to sama otoczka palenia, m.in. kontakt z podejrzanym towarzystwem. jesli twoj syn pali, raczej na pewno ma kontakt z miejscowa dilernia. to nie jest dobre towarzystwo dla mlodego chlopaka. jak sobie pomysle, ze w pewnym momencie chlopak, od ktorego kupowalam zielsko, wjezdzal mi do domu o 2 w nocy, bo (jak twierdzil), tylko u mnie czuje sie jak w domu i odpoczywa, to wlos mi sie jezy na glowie z kim sie zadawalam.

Gość BINAAA
tak... to racja.... ale jak ograniczyc to towarzystwo ???

Gość olllllllllllllka
nie chrzańcie ze "trawka" nie szkodzi!!!!! Szkodzi na układ nerwowy,u osób z predyspozycjami może wywołać psychoze.

Gość gadzeciaraaaaaa
im bardziej bedziesz na niego naciskac on bedzie robil po kryjomu zacznie klamac wiem to bo tak sama robilam moja mama tez podejrzewala owszem palilismy marihuane czy hasz ale bez przesady obracalam sie i obracam w srodowisku mozna tak powiedziec ze wszyscy lubia hip hop i inne zajawki z tym zwiazane palilam i pale od czasu do czasu tak o a trwa to baardzo dlugo nie mialam z tym problemu typu kradzieze czy inne patologie poprostu lepiej zebys wiedziala gdzie jest i z kim niz mu robila siare szpiegujac go albo wypytujac on bedzie sie buntowal i moze isc glebiej w to dobrzen iektorzy pisza jak sobie popala to niech popala bedzie lepszy z polskiego i nie tylko `:)

Gość gadzeciaraaaaaa
hehehe psychoze ? no nie iwem moj kumpel co prawdaz gadal z bogiem i czytal biblie ale to bylo uszkodzenie po kwasie lsd itp nigdy po marihuanie ja palilam biezaco 7 lat i jakos zyje nie mma psychozy jestem nadto spokojna i kreatywna:) mam zajebiste poczucie humoru i ciekawe rozkminki wiem to od dzieciakow ktorymi sie opiekuje

Gość Adrian 15
ej nie przesadzajcie ,,trawka" nie jest tak groźna ja sobie zapale trawkę od czasu do czasu raz na 2 miesiące i czuje się lepiej robię to dla przyjemności Jeżeli zrobisz mu awanturę to będzie to robił potajemnie. Powiedz mu o tym i że Ci się to nie podoba ale pod żadnym pozorem nie śledz go to go tylko podenerwuję. pozdrawiam

oni po prostu palą trawkę, z 70% nastolatków to gówno pali... Nie jestem pewna czy trawke po tygodniu wykryje... THC, jak coś to od razu chyba...

Gość kjiuytrre
BINNA powiedz może mu że potrzebujesz mocz do badania bo pracodawca wymaga do książeczki i potrzebujesz nagle a nie możesz oddać swój gdyż masz infekcje bakteryjną

Gość Lekarz Nalogowego palenia
Powiem ci tyle lepiej niech pali takie coś niż np alkohol bo marihuana nie uzależnia a lkochol tak udaj sie z nim do psychologa jeśli chcesz żeby nie palił

Gość gość
jest pełno testów do kupienia za grosze na allego, najlepiej na mocz i masz ywnik w ciagu minuty. Są również multitesty , z podziałem na kilka grup narkotykowych i od razu jest wynik co ktoś brał.

Gość gość
czytam te wasze wypociny to się za głowę łapie ludzie kochani co wy tu wypisujecie??? a szczególnie ta kobieta co ma nib y dużo znajomych i alkohol jest pozytywniejszy?? kobieta szuka profesjonalnej porady a kto się wypowiedział?? zostawie to bez komentaża

Gość wiktoria741
Ja widziałam na http://alko-maty.pl/?testy-narkotykowe testy narkotykowe do których próbko można pobrać z potu, śliny i skóry. Wydaje mi się że jest to wygodniejsze niż testy z moczu. Dzięki temu można wykonać test po kryjomu.