Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekcjaaaaa

Uważam, że jestem doskonała w każdym calu.

Polecane posty

Gość perfekcjaaaaa

Jestem młoda, piękna, inteligentna, mądra i w dodatku utalentowana. Świat należy do mnie :classic_cool: To nie jest prowokacja.

Gość no i słusznie
gdyby każdy tak uważał, to nie czepiałby się innych i świat w ogóle byłby lepszy! Ja też tak myślę o sobie.

Gość perfekcjaaaaa
Racja. Niestety większość ludzi jest zakompleksiona i boli ich to, że ktoś inny może dobrze czuć się ze sobą.

Gość nlkjnldg
nikt nie jest doskonały- jak masz powyżej 170 cm wzrostu i ważysz powyżej 55 kg to nie jesteś dla mnie doskonała - jesteś wielkim babiszonem- chłopem - dodatkowo jak nie masz ciemnych oczu, włosów i karnacji to jeszcze gorzej bo tylko południowy typ urody dla mnie jest doskonały, jak masz stope powyżej trozmiaru 38 to juz w ogóle z czym do ludu- tak więc jeżeli nie spełniasz powyższych kryteriów to już dla nnie przynajmniej nie jestes doskonała

Gość nlkjnldg
zadowolona z siebie możesz być- każdy może i nikt ci tego nie zabrania- ale nie jesteś doskonała- przynajmniej nie dla wszystkich

Gość perfekcjaaaaa
Jestem doskonała dla siebie samej, a zdanie innych mnie nie interesuje :classic_cool:

Gość Don jacobs
A masz o Pani, Najdoskonalsza w swej formie, Mężczyznę, który co wieczór, co ranek posyła Ci słowa gorące, bukiety kwiatów i pocałunki jak róże czerwone:classic_cool:?

Gość nlkjnldg
heh dla siebie samej... dla siebie samej/samego to każdy jest doskonały :P nawet Ryszard Kalisz i Lech Kaczyński

Gość perfekcjaaaaa
Don jacobs, jak chcesz to możesz nim być :classic_cool:

Gość htnyhy
ty pie**olona torbo szmato zaj**ana ch*j ci w d**e wy j**ane dauny schizofremiki pie**olone bez jaj i wagin srajcie sobie pod d**e wy karly impotenci wyruchani przez stado baranow w las wegas patalachy sram na was i na wasze kwity

Gość perfekcjaaaaa
Właśnie w tym problem, że większość osób jest zakompleksiona i jeśli poczują się dobrze ze sobą, to mają poczucie winy, bo jak to tak, być takim nieskromnym i uwielbiać siebie? Głupie społeczeństwo.

Gość do nlkjnldg
> nikt nie jest doskonały- jak masz powyżej 170 cm wzrostu i ważysz powyżej 55 kg to nie jesteś dla mnie doskonała - jesteś wielkim babiszonem- chłopem - dodatkowo jak nie masz ciemnych oczu, włosów i karnacji to jeszcze gorzej bo tylko południowy typ urody dla mnie jest doskonały, jak masz stope powyżej trozmiaru 38 to juz w ogóle z czym do ludu- tak więc jeżeli nie spełniasz powyższych kryteriów to już dla nnie przynajmniej nie jestes doskonała O Kurna! Jestem w twoim typie, wypisz wymaluj!!!!! Daj namiar - już lecę!!!!!!!!!!

Gość szok malomiasteczkowy
ty jestes popieprzona.tak po prostu.