Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmeeee

co robić żeby faceci mnie bardziej zauważali, ale ci fajni..

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmeeee

Gość mmmmmmmmmmmeeee
no ciężko wyjaśnić, bo dla każdego coś innego to znaczy.. Taki żeby mi się podobał z wyglądu ale też dobrze wychowany i wartościowy

Gość mmmmmmmmmmmeeee
co to znaczy dbaj o swój rozwój? w jakim sensie. Tylko czemu ja mam seksapil dla tych którzy mi się nie podobają albo dla tych którzy nie są wartościowi... czy po prostu nie ma takich facetów?

Gość aaaaaaleaaaaaaa
nie no, raczej podobają mi się męscy i wcale nie przystojni, bo większość moich koleżanek mówi że nie mam gustu i co w nim widzisz. Zupełnie normalni chłopacy ale tacy bardziej męscy

Nadziany, dobrze wychowany i jeszcze piękny. Marzenia to nic złego, rzeczywistość drapie się po d..., śmierdzi piwem i potem a jedyne "ambitne" zainteresowania to oglądanie Olejnik i mycie zębów :P "Tylko czemu ja mam seksapil dla tych którzy mi się nie podobają albo dla tych którzy nie są wartościowi..." Bo może czegoś więcej ci wartościowi oczekują niż seksapil. Wszystko tkwi w tobie, nie doszukuj się wad u wszystkich innych. A samo dzielenie na wartościowych i bezwartościowych świadczy o tym, że uważasz się za kogoś lepszego i wątroba ci gnije że nie możesz godnego siebie znaleźć. Jeśli się mylę to rozwiń temat, być może dzięki temu znajdziesz (p)odpowiedź na swe "problemiki".

Gość aaaaaaleaaaaaaa
zmieniłam nick ale to nic :) o tu był jeden co wyglądał spoko. tu jakaś dziewczyna go wkleiła bo szła z nim na randkę http://beingforestgump.sympatia.onet.pl/ Może powinnam napisać takich co wyznają te same wartości, nie uważam że inni są gorsi, ale nie zgadzam się z ich poglądami. A co do wychowania, i wykształcenia to rzeczywiście nie chciałabym być z kims kto pije piwo przed telewizorem i się nie myje i beka

Gość aaaaaaleaaaaaaa
o zobacze sobie tam :)

Gość aaaaaaleaaaaaaa
nikogo tam nie widziałam fajnego:/

A co w tym facecie z fotki fajnego??? Są setki i tysiace takich. Chyba tylko wzrost ma dosć fajny, 186 cm. (choć raczej za wysoki, tacy wysocy to już zwykle są do niczego pod wzgędem sprawnosci fizycznej, zrobić zwykły przewrót w przód to już dla takiego problem). Dziwna jakaś jego sylwetka, założe sie ze nic nie ćwiczy. Jeżeli tacy przecietniacy nie zwracaja na Ciebie uwagi to: albo jesteś koszmarnie brzydka, albo wręcz przeciwnie, bardzo ładna i ekstra ubrana a oni sądzą że sa bez szans i nie startują bo boja sie odrzucenia.

Gość aaaaaaleaaaaaaa
podoba mi się jego twarz po prostu. Jak weszłam na to inne forum co mi ktoś podał żeby znaleźć wartościowych to tam żadny z twarzy mi się nie podobał. A ja może mam dziwny gust. A wzrost to nie taki ważny najlepiej powyżej 175 do 185 bo potem to za duży i szyja boli od patrzenia w górę. No nie wiem co ze mną tak od 1 do 10 to ja sobie daje 6-7 w zalezności od dnia. ale nie wiem. nie dam tu swojego zdjęcia.

Gość aaaaaaleaaaaaaa
ogólnie to podobam się chłopakom ale nie tym co trzeba to tyle

A skąd jestes? Serio - ja w tej jego twarzy nie widzę nic szczególnego. Poza tym śmieszy mnie, gdy kobieta patrzy tylko na twarz. Facet to SYLWETKA.

Gość aaaaaaleaaaaaaa
nie no na sylwetke tez patrzę. Nie jest gruby i nie jest za hudy więc jest ok. Zresztą ja jestem specjalistą od kultury fizycznej więc jak mój chłopak będzie miał trochę energii to razem pochodzimy na siłownie czy coś Jestem z wrocławia

Gość aaaaaaleaaaaaaa
jejku jak ja napisałam hudy wstyd, chudy oczywiście

Ha, jak jesteś z Wrocławia to mozemy sie spotkać :-). Ten facet na fotce nie miał sylwetki. Widać wystajacy brzuch i wątłość ramion. Moje fotki znajdziesz jak wpiszesz w googlach Randman. Mam profil na portalu randkowym pod tym nickiem..

Gość aaaaaaleaaaaaaa
no niestety nie znalazłam a ile Ty masz lat?

Gość aaaaaaleaaaaaaa
nie jestem tam zapisana i nie moge oglądac zdjęć

Gość aaaaaaleaaaaaaa
no i dalej mi nikt cennej rady nie udzielil :/

Ten profil jest na randkach.org Jak nie mozesz znaleźć to mozesz napisać mi na maila. I rzeczywiscie, nick Randman jest utworzony od "randkowego faceta". Co pytań - po prostu zdaj sobie sprawę, że normalni faceci nie atakują na ulicy, w parku, sklepie dziewczyn, nie zaczepiają ich. Z reguły poznaje sie przez znajomych, w pracy/szkole albo przez neta.

Gość aaaaaaleaaaaaaa
sloneczko0@o2.pl NO tak. Rozglądam się trochę na studiach, ale ja raczej nie zaczepiam chłopaków. Więc nawet jak mi się jakiś spodoba to nie zacznę go podrywać

Gość aaaaaaleaaaaaaa
no cołakiem fajnie, ale jestes ode mnie dużo starszy

Gość romanana_23
czytam tak sobie ten topic i wasze wypowiedzi, szczegolnie wasze autorko i Randman. Ja mam ten sam problem co dziewczyna ktora zalozyla topic.. ale chcialam poruszyc inny temat. Spotykam duzo fajnych mezczyzn w srodkach komunkacji miejskiej czy to w drodze na uczelnie czy do pracy..zawsze tych samych. Jest tak ze spogladaja sie, patrza, ale nic z tego nie wynika. i teraz pytanie faktycznie do Randmana czy naprawde jest tak ze mezczyzni szczegolnie ci porzadni nie zagadaja do dziewczyny "na ulicy"? Czy jest jakis sposob zeby "was" osmielic w takiej sytuacji? Dac jakis znak ze jednak nie gryze?

Nie szkodzi, ja lubie dużo młodsze :-). Najfajniejszy wiek dla dziewczyny to 22 - 25.