Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedząca

pilne!!!

Polecane posty

mam pewne pytanie - czy regulator kwasowosci kwas cytrynowy- to zwykły sok z cytryny czy jakis sztuczny zwiazek? Głownie chodzi o to czy może on uczulać jak dziecko ma uczulenie na cytrusy???

Gość wg mnie nie powinien uczulac
:)

bo mojemu dziecku wyskoczyly straszne bable z uczulenia na cos i nie wiem czy to na herbatke wlasnie z tym kwasem cytrynowym czy poczestowali go czyms dziadkowie

Gość kodeks
Większość Europejczyków nie jest świadoma, że z końcem 2009 roku dostęp do naturalnych terapii, suplementów, ziół i witamin w Unii Europejskiej może być NIELEGALNY. Od roku 2010 możesz nie mieć wolnego wyboru wysokiej jakości pożywienia czy naturalnych terapii. Zgodnie z projektowanymi zmianami przepisów unijnych, po 31 grudnia 2009 r.: - cała żywność będzie napromieniowana i może - zawierając dodatki chemiczne oraz pestycydy - nadal być nazywana „żywnością ekologiczną”; sprzedaż naturalnych witamin, suplementów mineralnych i ziół będzie NIELEGALNA, jak również wszelkie terapie naturalne stosujące te składniki; wszystkie zwierzęta rzeźne BĘDĄ MUSIAŁY zażywać antybiotyki i hormony wzrostu (łącznie z hodowanymi ekologicznie!); z czasem przydomowa uprawa własnych owoców i warzyw będzie objęta ścisłymi uregulowaniami i nie będzie możliwa bez zezwolenia; Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zaprotestować! Podpisz petycję! Poniżej znajdziesz więcej informacji. Aby podpisać petycję kliknij tutaj: http://www.eu-referendum.org/polski/petition s/natural_remedies_info.html