Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spowiedz

jak udowodnić spowiedż?

Polecane posty

Gość spowiedz

za tydzień zostaję matką chrzestną, będąc u księdza po zaświadczenie o bierzmowaniu do spowiedzi kazał przynieść białą czystą kartkę i takową wzięłam, po spowiedzi podaję księdzu i myślałam że może przystawi jakąś pieczątkę czy coś wiarygodnego a on odręcznie wpisał datę i podpis -parafka -taki gryzdoł który każdy mógłby napisać, wogóle nie jest to żaden wiarygodny dokument, dodam jeszcze że chrzest będzie zupełnie w innej parafii ok 100 km stad więc tamten ksiądz nie może rozpoznać po podpisie że byłam u jakiegoś jego znajomego księdza ani w żaden sposób tego potwierdzić bo te dokumenty mamy dać przed samiutkim chrzestem , boję się że mi tego nie uznają, czy ktoś był w takiej sytuacji i jak to się u was odbyło

Gość zastanów się nad tym
trzeba było nagrać na dyktafon

Gość poproś o zaświadczenie
z kurii, koniecznie z podpisem biskupa. Podanie wnosi się w 3 egzemplarzach + załącznik (1000 zł)

Gość haha 1000zł za świstek

Gość padne ze smiechu
normalne ze dal tylko podpis:> dopisz ze to spowiedz dla chrzestnej i tyle...moj maz na kartce do spowiedzi na slub sam sie podpisał:P co ty myslisz ze oni beda dzwonic,sprawdzac..? to kwestia sumienia i wiary

przeciez to twoja sprawa :D i twoje sumienie czy bylas u tej spowiedzi czy podrobiłas podpis ;) ja tez dostalam tylko parafke i nie było problemów :) ewe. podejdz i powiedz, ze potrzebujesz pieczątke