Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczonazalamana

Moj chlopak mnie pobil. Poronilam!!

Polecane posty

Gość rozpaczonazalamana

Wieczorem kiedy wyszlam na spacer z psem, zostalam zaatakowana przez mojego chlopaka. Bylam w 3 miesiacu ciązy i poronilam przez to ;(( Pobil mnie po brzuchu.. Co mu moze za to grozic?? Nigdy nie byl karany..

Gość gosija
idz na policje! oni Ci doradza co masz robic! Nie pusc mu tego plazem to bylo Wasze DZIECKO!

Gość trzeba bylo nie wrabiac
tak to jest jak się wrabia w dziecko faceta

Gość rozpaczonazalamana
troche sie boje zeby poszedl do wiezienia przezemnie. skonczy to sie na zawiasach czy zaklad karny?

Gość koralowatrafka
Bydlak pójdzie siedzieć jeśli mu w tym pomorzesz!!

Gość gosija
nie wiem czy dostanie zawiasy czy pojdzie siedziec, ale wiem ze kobieta w ciazy jest chroniona prawem, takze nie pusc mu tego plazem, a tym bardziej nie miej wyrzutow ze on pojdzie siedziec, on sie martwil Twoim zdrowiem psychicznym czy fizycznym jak Cie bil? Martwil sie, co sie dzieje tam w brzuchu tej malej istotce??

Gość rozpaczonazalamana
nigdy nie byl karany. myslicie ze dostanie zawiasy?

Gość na bank uwierze w ta historyjk
to jest prowokacja na 100% normalna panna w twojej sytuacji wiedziala by co robic z takm sk*rwys*n*m ! ty sie pytasz czy zglosic na policje?! moja rada to daj mu eszcze raz i nastepnym razem pozwol by wbil ci noz w brzuch a nie tylko skopal !!!

Gość marna prowokacja to
idiotyzm :/

Gość tequila82
Dziecko drogie! Zamiast myslec o sobie i o tym by wszytsko bylo dobrze ze zdrowiem Ty sie martwisz jak skonczy zabojca Twojego nienarodzonego dziecka. Napewno jestes bardzo mloda. Mam nadzieje,ze masz madrych rodzicow,ktorzy pomoga ci wszytsko zalatwic.

Gość rozpaczonazalamana
ja nie pytam was co zrobic!!!!! nie kapujecie???!!! pytam sie co za to grozi..... omg ale downy..

Gość jak chcesz zobaczyc downa to
spojrz w lusterko dupodajko :O

Gość hjfyhjtyju
to przeczytaj kodeks karny. downie. chyba ze za trudne ?

Gość kolezanka prawniczki
obys trafila na sedzine tzn kobiete posiedzi sobie troszke i na pewno dostanie zakaz zblizania sie do ciebie on pobil z premedtytacja kobiete w ciazy(z nim)celowo tak aby poronila kara bedzie surowa chodz nie nie wiadomoi jaka to jest polska ale pobice to jest przestepstwo to,ze bylas kobieta a nie facetem to jest gorsze przestepstwo to,ze bylas w ciazy to juz jeszcze gorsze to,ze z nim i ,ze zrobil to abys poronila to juz jeszcze,jeszcze gorsze tak,ze koles sie nie wywinie za pobicie moze i by dostal zawiast ale za takie okrucienstwo mysle,ze do 5 lat

Gość tequila82
Pusta, głupia dziewczynko.. stała sie tragedia,ktorej ty nie potrafisz zrozumiec. Ale tak to juz jest jak gimnazjalistki puszczaja sie w szkolnej toalecie z pryszczatymi gamoniami.

Gość coraz nudniejsze
te prowokacje! 😴

Gość prosze kodeks
Art. 153. § 1. Kto stosując przemoc wobec kobiety ciężarnej lub w inny sposób bez jej zgody przerywa ciążę albo przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza kobietę ciężarną do przerwania ciąży, Przerywanie ciąży bez zgody kobiety poprzez stosowanie wobec niej przemocy lub w przerywanie tej ciąży inny sposób oraz doprowadzenie kobiety ciężarnej do przerwania ciąży przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem jest zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8 (typ podstawowy określony art. 153 § 1 kk). Gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, kara pozbawienia wolności wynosi od roku do lat 10 (art. 153 § 2 kk).

Gość na bank uwierze w ta historyj
Ja bym już dawno dzieciobojcy zrobiła koło d**y zamiast siedzieć tu i sie dopytywac ! Mądra ty to nie jesteś ! Skoncz pisać pierdoły i ogarnij sie dziewuszo ! Skoro tak strasznie Cie skrzywdzil to na komisariat wypad a nie przed kompem siedziesz ! A byłaś u lekarza masz jakie kolwiek dowody na to zebylas w ciąży i ze poronilas ?

Gość Martyna2612
Moim zdaniem to prowokacja Dlatego że jak poroniłas o byłaś pewnie w szpitalu co coś sie działo a jak w szpitalu zgłasza sie pobicie lo lekarze odrazu wzywają policje czy tego chcesz czy nie. więc juz by było postepowanie karne przeciwko Twojemu facetowi. Wiem bo byłam kiedyś pobita i poszłam do szpitala na obdukcij i myslałam ze bede musiała jeszcze nie policje jechać zgłosić sprawe i niewiem czy mineło 5 minut jak policja była w szpitalu :-)

Gość musliii
od kiedy to poronienia są tylko do pobicia, jak nie powiedziała, że poroniła od pobicia to lekarz skąd mógł wiedzieć jeżeli nie było żadnych innych znaków pobicia typu siniaki itp.

Gość Martyna2612
No niby mogli nie wiedzieć ale wtedy to autorce pogratulować głupoty strasznej bo która kobieta ciężarna pobita traci dziecko i nic z tym nie robi?????????? Ja bym faceta za kratki wsadziła i to biegiem i niewazne ze był ojcem dziecka bo lepiej dziecko wychować bez ojca niz z takim bydlakiem jakim sie okazał.

Gość przynajmniej dziecko nei bedzi
widać, że to dziecko było niechciane, a się dziwisz autorce, bo jak ma się 16-18 lat to nawet na ręke, że poroniła,

Gość rozpaczonazalamana
ale ona ma alibi, ze byl z kolegą w domu, a ja zadnych tylko to ze u mnie byl na podworku i mnie zaatakowal.. da rade z takimi dowodami?

Gość rozpaczonazalamana
ale on ma*

Gość rozpaczonazalamana
i co juz nikt nie wie czy wygram sprawe?

Gość gosija
nie wazne czy wygrasz czy nie! Musisz walczyc o swoje prawa! Idz na policje i niech Ci doradza, powiedza Ci na pewno lepiej niz my tutaj

Gość wczoraj cie pobił a dzis
siedzisz na forum? :D

Gość na bank uwierze w ta historyjk
Tia wczoraj ja pobił i poroniła a dziś siedzi wlamopiona w monitor i szuka pomocy na kafe buahahaha ! Dziecko się nudzi i wymysla głupoty !