Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wergtyhhgtred

wszystko przez ten glupi sex

Polecane posty

Gość wergtyhhgtred

mam bardzo slaba wole i zyje dniem dzisiejszym. poznalam pewnego chlopaka z ktorym pracowalam (nie rozmawialismy praktycznie) ale mocno sie zauroczylam. spotkalam go przypadkowo na imprezie. bylam mocno podpita on zreszta chyba tez. mowil ze chce ze mna byc, ze sie zakochal wtedy kiedy razem pracowalismy. i faktycznie mowil mojej kolezance ze bardzo mu sie podobam. calowalam sie z nim wtedy i wsadzil mi reke do majtek. nie jestem szmata nie zachowuje sie w ten sposob ale on mi sie strasznie podobal no i alkohol. obiecal, ze napisze do mnie itd. nie napisal. do tego rozgadal o tym spotkaniu wszystkim z mojej pracy. nie rozmawialismy juz po tym ale caly czas sie na mnie patrzyl. pewnego dnia spotkalam go znowu. nie moglam sie oprzec i sie z nim przespalam. zakochalam sie na zaboj a on... no coz sytuacja sie powtorzyla. znowu nie napisal i znowu wszystkim opowiedzial. dlaczego on sie tak zachowuje (skoro wiem na sto procent, ze mu sie bardzo podobam) i co z ta sytuacja dalej zrobic? nie piszcie prosze, ze jestem dziwka, wiem ze zle zrobilam. juz wiecej sie z nim nie przespie to na pewno.

Jego zachowanie za pierwszym razem powinno dać Tobie nieco do myślenia:o

Gość wergtyhhgtred
ja wiem dalo mi duzo. ale ja myslalam o nim caly czas, plakalam. chcialam go miec chociaz przez 5 minut no i zrobilam to. uwierz, ze nie chodzilo mi wcale o sex z tego wszystkiego wspominam ciagle jak obudzilam sie przytulona do niego i jak szczesliwie sie wtedy czulam. dalej o nim mysle, nie moge zapomniec. i tak od pol roku

Gość bxzdx.lj
o matko,ciagle ta sama historia ,naiwnosc spowodowana nieposkromiona checia uczucia, ale naiwnosc raczej nigdy nie zostaje wynagrodzona, zdaj sobie sprawe ze u tego faceta jestes juz spalona ,nawet jak mu sie podobasz...ale na pewno nie bedzie dla niego nikim waznym ani wartosciowym

Gość wergtyhhgtred
nie chce go juz. chce tylko zemsty, jestem strasznie msciwa. chce zeby to on mnie pragnal i chce za przeproszeniem kopnac go w dupe. tylko jak tego dokonac? :(

Gość bxzdx.lj
na pewno nie dokonasz tego jak cos do nego czujesz,musi minac kupa czasu zanim sie do tego zdystansujesz i jak juz nic nie bedziesz do niego czula wtedy dopiero sie bierz za zemste,ale podejrzewam ze jak bedzie ci obojetny to i nie bedziesz chciala sie mscic,a teraz to tylko sobie mozesz zrobic krzywde jak znow ulegniesz..

Gość zacznij mu obciągać
a jak będzie dochodził przestan i ucieknij! to będzie super zemsta! :) adekwatna do twojego rozumku :)

Gość karaluona
a ja sie z ciebie autorko nie śmieję bo też 2 lata temu strasznie mi sie podobał jeden facet, bardzo, aż mi nogi drżały jak mówił do mnie to było coś takiego czego nie potrafię opisać a jestem spokojna porządna dziewczyną.Jak zaprosił mnie na imprezę jako osobę towarzyszącą to poszłam z nim a potem się z nim przespałam.To b yła dla mnie cudowna noc, odjechałam w inny świat ,tak bardzo go pragnęłam :-( Później sie dowiedziałam że ma narzeczoną i wyznaczoną datę ślubu załamałam się :-( jeszcze kilka razy dzwonił ale nie chciałam już pomimo że bardzo go pragnęłam tylko nie wiem po co mnie zapraszał na tą imprezę :-( jeszcze sama chciałam do łóżka jak jakaś puszczalska :-(

Gość bxzdx.lj
:D :D

Gość wergtyhhgtred
wiem, ze ani jeden facet tego nie zrozumie. wy macie rozum w gaciach i tyle. kobiety sa inne, uczuciowe. wiem, ze jestem glupia nie musicie mi ciagle o tym przypominac.

Gość wergtyhhgtred
nie ma jakiegokolwiek sposobu zeby jeszcze raz tak mocno mnie pragnal?

Gość bxzdx.lj
bedziesz madrzejsza nastepnym razem

Gość bxzdx.lj
podrzuc mu extasy

Gość taki tam jeden___
powiedz mu ze jestes w ciazy :P

Gość wdefgthjklkjhgfd
ej no pytam serio

Gość taki tam jeden___
Mowie serio :) Jak sobie meisiac w strachu pozyje to sie moze czegos nauczy, a po miesiacu mu powiesz ze sie pomylilas ;-)

Gość a dlaczego zaraz
zgadzam sie z Juliuszem Cezarem. Wyjatkowo. :P

Gość wdefgthjklkjhgfd
nie bo wyjde na idiotke i on znowu to wszystkim rozgada. w ogole to mam opinie latwej dziwki przez niego...