Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co i jak

nie wiem czy miałam owulcję, proszę o radę

Polecane posty

Gość nie wiem co i jak

1 @ 2 @ 3 @ 4 @ 5 36,45 6 36,45 7 36,4 8 36,43 9 36,42 10 36,45 11 36,4 12 34,45 13 36,2 14 36,2 15 36,1 śluz lepki 16 36,1 śluz lepki 17 36,35 18 36,35 nie wiem czy miałam owulację proszę o interpretację

Gość koralowatrafka
Ja uważam że jeszcze nie miałaś,ale ten spadek z dwóch ostatnich dni może wskazywać nato że się zaraz pojawi.

Gość nie wiem co i jak
przecież najniższa temp była w 15 i 16 dc a 17 i 18dc trochę wzrosło a nie spadło?

Gość koralowatrafka
A nie coś żle popatrzyłam:) Owulacja była najprawdopodobniej w 16dc stąd skok w 17 ale poczekaj jeszcze do jutra żeby zobaczyć czy nadal będzie temp.rosła.

Gość nie wiem co i jak
tylko czy ten skok nie był za mały?

Gość koralowatrafka
Właśnie troche mały tym bardziej że nawet na początku cyklu nie miałaś tak niskiej temperatury ale poprostu może trzeba poczekać czy jeszcze wyskoczy w góre.

Gość nie wiem co i jak
no właśnie trochę mnie to martwi,ale testy owulacyjne wychodziły pozytywne w 15 i 16 dc, więc nie wiem czy owulacja była czy nie a teraz muszę wziąść duphaston i nie wiem czy mogę już wziąść

Aby być pewnym,że owulacja nastąpiła -temepratura musi być minimum o 0,2 stopnia większa od 6 temperatur poprzedzających skok!!A więc jeśli temperatura u Ciebie osiągnie minimum 36,65 stopnia,to wtedy owulacja była!!

Gość tak czy siak MUSISZ poczekac
do jutra, bo temperatura wyższa musi byc przez co najmniej 3 dni by mówic o odbytej owulacji

Gość nie wiem co i jak
no ja wiem że przez 3 dni ale czy przy temp 36,35 możemy mówić że to jest temp wyższa? bo ja myślałam że ona podskoczy trochę wyżej niż temp w 1 fazie cyklu

Gość no przeciezzzz
niejaka Katarynka Ci to wytlumaczyla!!Nie 36,35 TO ZA MALO!!Nie bylo owulacji!!!Ale poczekaj-moze jutro skoczy,czasami skacze 2,3 dni po rzeczywistej owulacji!Minimum 36,65 -tyle musi byc-to wynika z Twoich temperatur!