Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółta kurczakowa

żółte odrosty,pomocy!!!

Polecane posty

Gość żółta kurczakowa

Byłam wczoraj u fryzjera zrobic odrosty.Resztę mam platynową.Odrosty oczywiście żółte,tak jak kilka miesięcy temu ( teraz bylam u innego fryzjera ). Ta żółc schodzila chyba przez miesiąc,jak myłam szamponem rewitalizującym.Ale jutro szkoła,nie mogę tak się pokazac...Mam płukankę srebrną ,ale nie wiem czy pomoże w 1 dzień.Jak myślicie ? Aaa,i jak długo trzeba plukac wlosy ? bo tam nie jest nic napisane....Z góry dzięki ;(

Gość młody lis rudy................
jak ja Cię rozumiem. pierwszy raz skusilam się na farbę, a nie na rozjaśniacz i na odrostach mam włosy jak marchewa!!! masakra :/ nie wiem czy to się zmyje ;( spróbuj myc szamponem z fioletem (np joanna) i dodatkowo zr5ób na koniec płukanka (rozpuść trochę jej w wodzie i na koniec - po myciu rozlej na głowie)

Gość żółta kurczakowa
a jak długo trzeba płukac tą płukanką żeb był efekt ?;( ( najlepiej dziś ) ;((

Gość Anq25
I tak wyszłaś z salonu z zółtym odrostem?! Trzeba bylo kazać poprawić!

Gość żółtwa kurczakowa
tak,tyle ,że włosy robila mi praktykantka i stwierdzila,ze trzeci raz nie będzie farbowac bo mi spali włosy i kazala robic plukanką i do widzenia...jestem wściekła...ale zauważylam,że coraz czesciej robią praktykantki...nie za to płace..;/ i 200 zl poszlo sie je.bac

Gość Anq25
No to trzeba bylo nie placic...a tak swoja droga...praktykantka swoje...ale szefowa chyba nad tym czuwała? To ona powinna dobrać mieszanke itd...

Gość Anq25
I tak swoją drogą płukanka niewiele ci da...polecam kupić toner, szampon koloryzujący jakiś platynowy i nałożyć ale na wilgotne włosy i wymieszany ze zwykłą woda przegotowaną. Na jakieś 10 minut...powinno stonować to jajo...

Gość gość
Witam Wyczytalam gdzies, ze zeby otrzymac ladny kolor warto mieszkac farbe ze sklepu z osobno kupionym utleniaczem 9% lub 12%. Czy moze ktos mi wytlumaczyc cala procedure? Jak to sie miesza? Nigdy wczesniej nie robilam tego sama a nie chce schrzanic i spalic sobie wlosow. Mysle zeby uzyc Loreala Stockcholm farby, mam ciemne odrosty to moze sama farba nie pomoc dlatego chce ja wzmocnic. Prosze o pomoc.