Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryniap

PRosze Pomozcie ??

Polecane posty

od dwuch miesiecy zauwazylam w miesjcu dosc intymnym bo na wargach schromowych dziwna guzek wielkosci groszku strasznie bolal znikl po miesiacy znow sie odnowilo to samo smarowalam clotrimazolum po posmarowaniu z tego czegos wyszla dziwna wydzielina chyba ropa przestalo bolec przestalo szczypac i zmiejszylo sie i zniklo za 3,4 dni znow widze ze mi sie robi to samo malenkie i zaczyna bolec Martwie sie tym strasznie najgorsze jest to ze wycisnac tego nie idzie bo to pod skora! powiedzcie mi co to mzoe byc?wyczytalam iz to Kaszak strasznie boje sie ze to cos gorszego chirurg niby to usuwa hm i mam chirurgowi rozkraczyc nogi boshe wstyd mi masakrycznie mocno czy z tego idzie sie wyleczyc z czego sie to robi?sa na to jakies masci?

Gość globtroterek
to może być zwykły czyrak albo kaszak to takie zgrubienie. No ale może to być coś innego. Lepiej idź do lekarza, bo może się czymś zaraziłaś. Wiesz o tym, że w ciele człowieka mogą być robaki, takie jak w ciele np. świni. Tak zwana włośnica, to są romaki, przeniesione w spożywanym mięsie, zjadasz ugotowane mięso a robak sobie i tak żył. Ostatnio była afera rok temu. Lepiej idź do lekarza. Nie daj boże że to jakaś dźuma.

Gość lejdisss
albo może być to spowodowane zapaleniem mieszka włosowego, jeżeli golisz się w tamtym miejscu.

Gość lejdisss
Jeżeli swędzi, a zarazem boli. Pojawia się i znika, to proponuję iść do dermatologa :)

a takie zapalenie to cos groznego? ide do ginka ......co dermatologa i mam majty sciagnac u dermatologa :(