Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka1989

Dekoloryzacja z brązu na blond

Polecane posty

Gość moniczka1989

Hej, w piątek mnie poniosło poszłam do fryzjera i włosy blond z pasemkami chciałam przyciemnić. Po to aby odpoczeły więc powiedziała fryzjerowi żeby dobrał kolor do moich włosów cimny blond efekt wyszedł jak dla mnie ciemny brąz jestem załamana nic tyko siedzieć w domu i płakać. Mam bladą cere i w tych włosach wyglądam jak maszkara. Czy któraś z was może robiła taką dekoloryzację? Jakie jest prawdopodobieństwo, że wyjdą rudę włosy? Proszę o odpowedź.

Gość hufwfuiqwg
moniczka raczej odpusc sobie kolejna dekoloryzacje bo skoro mialas juz pasemka to zniszczysz sobie doszczetnie wlosy.Poczekaj a kolor z pasemek sie szybko wypluka bo na zniszczonych wlosach farby sie nie trzymaja...jest zima wiec idealny okres na przetrzymanie...

Gość hufwfuiqwg
poza tym z farbami jest tak ze jak farbujesz na ciemny blond to wychodzi braz takze jak chcesz miec faktycznie ciemny blond to musisz farbować blondem

Gość moniczka1989
heh jak ja żałuję że poszłam do tego fryzjera:( Przetrzymanie jest w moim wypadku niemożliwe szybciej w depresje wpadnę. czuję się nieatrakcyjna, nie mam ochoty z domu wychodzić a przecież trzeba już jutro na uczelnie. Co moge zrobić żeby je choć troszkę rozjasnić?

Gość koko jambo i do przodu
do fryzjera i sciagnac kolor...nic wiecej nie zrobisz niestety bo wyjdzie ci teraz okropny rudy.