Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana uczennica

Moja mama spieprzyła mi życie!!

Polecane posty

Gość zalamana uczennica

To, co zrobiła jest niewybaczalne! powiedziała mojej katechetce (starej plotkarze) o wszystich moich problemach, szkolnych i nie tylko, o tym, że mam wizyty u psychologa, o moim panicznym strachu przed niektórymi nauczycielami, o wszystkim!! zawiodła moje zaufanie. nienawidzę jej! już nigdy jej nic nie powiem!

Gość zalamana uczennica
śmieszne! na kafe też pisz. przynajmniej nikt z Was nie poleci do katechetki!

Gość zalamana uczennica
co, już nikt nic nie powie ? nie pomożecie mi,.. okej

twoja mama przesadziła to pewne!! ale napewno jej wybaczysz.moze nie chciala zle i zrobila gafE.pogadaj z nia dlaczego wypaplala takie cos i zapytaj czy chcialaby zebys ty chodzila po plotkarach i opowiadala historie z jej zycia,chocby sklamane...

Gość szarlotka 8009
Jako matka-nakopałabym Twojej do dupy!!!!!!!! Kretynka jedna...pokaż jej ten temat i niech się cieszy....że też takie kobiety nienormalne dzieci mają...mogła sobie psa kupić to by porozmawiała z plotkarami o sierści.....Ty nic nie zrobisz....nie wiadomo co i komu dalej przekaże...trzeba mieć nadzieję ,że nie powie a jak już to mało....

Gość zalamana uczennica
pakac sie chce.. nie wiedziałam , że ona ma aż taki długi język. żeby jeszcze powiedziała ogólnikowo, ale ona to tak przedstawiła, że teraz wyglądam na stuprocentową psycholkę! już nigdy nic jej nie powiem, niech ma nauczkę!

Gość zalamana uczennica
powiedziałam jej jak mogła wygadywac tekie rzeczy! a ona się śmieje i nic sobie z tego nie robi. i mówi, że jestem wariatką!

Gość zalamana uczennica
jakbym ja rozgadała jak ona się zachowuje (mówę tu np, o braku kultury w domu) to by miała PRZE JE BA NĄ opinię .