Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zladziewczynazladziewczyna

moja znajoma to ewenement...

Polecane posty

Gość zladziewczynazladziewczyna

ma lepkie rece, spora przeszlosc narkotykowa, pali jak smok, od 4 lat kiedy stracila dziewictwo, to nie ma tygodnia, zeby sie z facetami nie piepszyla (roznymi). ma tak zje*any charakter, ze chlopakow zmienia ( a raczej ja rzucaja) po kilku dniach/ tygodniach.co kilka miesiecy wraca do chlopaka, ktorego kocha. na marginesie, to chory zwiazek, bo on ja bije a ona jego podczas byle jakiej klotni o blahostke. w czasie klotni zrywaja ze soba, po czym wracaja do siebie po kilku dniach. nie chce jej sie pracowac. juz z jednej pracy ja zwolnili, bo nie przychodzila do roboty. ze wszystkimi sie piepszy bez zabezpieczenia a w ciaze nie zaszla. chyba jest bezplodna. wykorzystuje ludzi, prosi co chwile o podwiezienie ( a raczej nie prosi tylko kaze sie zawiezc), lubi pozyczac rzeczy, pieniadze i nie oddawac. nikt jej nie lubi, bo jest meczaca. ostatnio wykryto u niej guz na nerce, ktorym sie nie przejela zbytnio, bo nie poszla na biopsje. chodzila kiedys do psychiatry, bo zdaje sobie sprawe ze swojego zachowania, ale nic nie pomoglo. zal mi tej dziewczyny, a zarazem nie rozumiem jak mozna byc takim glupim

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować