Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

nieeeeeeeeeeeeeee!!!

Polecane posty

Gość

przywrócice tamten temat :( boooożę przeciez nic tam nie ma zachecajcego reklamujacego ai nicalbo chociaz mi ggo dajcie skopiowac :(:(

Gość
pr osze :( ludzie sie tam nagimnastykowali a Wy usuwacie :(😭

Odprężałem się właśnie na twoim topiku o ćpaniu, kiedy mi go usunęli. I taka myśl przyszla mi do głowy, że jak nie będziesz miarkować, co zakładasz to zła czarwnica znowu zmieni Cię w pomarańczę. :)

A za chwile jakaś mamusia założy topik: jak mam pozna czy moje dziecie paliło amfe i cpało maryhe :o

Gość
jeszcze by mzrozumiała takie zamiery gdyby tam byly jakies namiary, jakies zachety ale zwykły informacyjny top :( klon mozesz sie dołączyc do apelu, bo też powinnienes wiedziec jak to wyglada od kuchni :classic_cool:

Wracając do tematu...przerwo...narkotyki to rozwiązanie do dupy dla osób, które chcą poczuc sie pewniej. Po jakimś czasie nie będziesz sie mogła bez nich obyc. Strach Cie będzie paraliżował na samą myśl żeby z domu wyjśc chociażby po to żeby coś skombinowac. Mówie Ci już lepsze kafe...

Moja wiedza nie ma charakteru eksperckiego, choć wynika z pewnych doświadczeń. Wychowałem się na punkowym osiedlu :classic_cool:

Gość
no włąsnie dlatego narkotyzowałąm sie tamtym topem atak to teraz nie wiem :classic_cool: 😭 czy nie wezme czego naprawde;) Modena :( nie rób nam tego :( usuwasz co popadnie bez chyba wiekszego zastanowienia :O 😭

Xmanrevenge ---> nie daj się zwieść. Przerwa to kuta na cztery łapy i najbardziej poukładana osoba na tym forum ;) Co ty na to Przerwa ? Zaszargałem Ci opinię, a teraz idę na długi spacer z psem :p

Gość
Klon nosiłes glany i irokeza ?:classic_cool:

Gość
ale ja nie mam fotki ani na fotce pl, ani na naszje klasie, ani na face bokku ani nigdzie inadziej :classic_cool: Klon Ty chyba czytasz miedzy wierszami że ja taka poukładana i rozsadna i pewna siebie jestem :classic_cool: 😭 albo dales sie zwiesc mojemu doswiadczeniu tutaj :classic_cool: niebagatela 3 lata :classic_cool: :> też chce miec psa i tez chociaz z nim chce chodzic na spacery :(😭

dobry psiak to najlepsze co sie może człowiekowi przytrafic...Ja miałem swojego harpagana przez 9 lat ale jakiś skurwiel mi go rozjechał...płakałem jak dziecko po tym wszystkim. Jak bym tego pirata wtedy dorwał to bym go chyba zajebał

Gość trzeba bylo pilnowac kundla
a nie szczekac teraz na kierowcow😡

Zamkniij ryj piździelcu. Jak ktoś po mieście zapierdala 130 to nie kierowca tylko potencjalny morderca. Straciłem też siostre w wypadku samochodowym przez "kierowce" który uważał że nadmierna prędkośc to problem pieszych.

Gość do Xmanrevenge
Xmanrevenge - ten morderca jeszcze żyje ? Współczuję..............Ja też zajeebałam bym z zimna krwią - niestety !

Ano żyje i ma sie dobrze...siostra byłą pasażerkom...jemu nic sie nie stało i grozi mu co najwyżej wyrok w zawiasach za nieumyślne spowodowanie śmierci...ma kase i znajomości...