Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ListopadowaNoc

do czego kobiecie potrzebny jest facet

Polecane posty

Gość ListopadowaNoc

piszcie dlaczego wolicie być Z facetem niż BEZ faceta, albo odwrotnie, dlaczego warto być BEZ faceta są jakieś reguły? jak sobie radzą samotne kobiety powiedzmy że po 30 ale wiek jest bez znaczenia tak naprawdę jak sobie radzicie?

Gość a jakże
radzimy sobie świetnie, z facetem czy bez każdy zyje tak jak lubi tamat już był i nikt nie bedzie sie wypowiadał zamykamy bo ..... nudny

mi jest potzrbny abym mogła oddychac...bez niego jak rybka bez wody:) naprawi cos jak sie zepsuje przytuli gdy smutno zawiezie do sklepu bo nie mam prawka z wielu przyczyn :p zrobi ze mna zakupy i nie marudzi a jeszcze doradzi przyniesie ciezki wegiel z piwnicy sciagnie ulubiony film :p obroni przed świrami pojdzie do sklepu po fajki i piwko wyjdzie z pieskiem gdy jestem chora pobawi sie włosami:) i doprowadza do orgazmu:)

Gość ListopadowaNoc
nic mi tu proszę nie zamykać bo dla Ciebie nudny? bo był? dla mnie nie był i nie nudne dla mnie czekam na posty babeczek i dzięki za wypowiedź Kiciuni :-)

Gość Małrycyna
Dla mnie - 16 latki, której bark czułości, ponieważ od zawsze jestem sama, ponieważ nie liczy flirtów i krótkich związków. facet potrzebny jest do pocieszania = przytulania, całowania, pieszczenia, prawienia komplementów i KOCHANIA, nie tego cielesnego, bo jeszcze nie jestem gotowa. Chciałabym mieć komu zaufać... koleżanka to za mało, o rodzicach nie wspomnę.