Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pineapleboobs

dziwne uczucie... WIGILIA

Polecane posty

Gość pineapleboobs

Temat dotyczy oczywiscie wigilii, a mianowicie tego ze jestem z moim chłopakiem juz jakis czas i zaprosiłam go na wigilie wraz z rodzina. On oczywiscie przyjał zaproszenie i przyjdie na kolacje i spedzi z nami troche czasu, jednak problem tkwi nie w tym,ze on mnie nie zaprosil i teraz mam dziwne uczucie zwiazane z tym ze zastanawiam sie czy doobrze zrobłam zapraszajac go na wigilie... moze gdybym była z nim dłuzej to sytuacja bylaby bardziej stosowna ? Moi rodzice zaprosili go ze wzgledu na to bardzo go polubili no i jest juz jak w rodzinie, zawsze go tak traktuja. A mi zal bo... nie wiem jak to wyglada z jego punktu widzenia. a Wy co o tym sadzicie ?

Gość pineapleboobs
???

Może jeśli przyjdzie do ciebie na Wigilie razem z rodziną to nie będą już robić u siebie w domu Wigilii i nie ma gdzie cię zaprosić?

Gość pineapleboobs
kurcze zle sie wyraziłam :) moja rodzina razem ze mna go zaprosilismy :) oni na pewno maja wigilie u siebie .

Gość wiekszych problemow
nie masz?

Gość pineapleboobs
nie nie mam ;/

Gość wiekszych problemow
zazdroszcze

Gość pineapleboobs
nie zazdrosc, powiedz co ci przeszkadza ze pytam o cos na forum , ktore przeciez do tego jest stworzone ?

A daleko od siebie mieszkacie?Może stwierdził że zaprosi cię w przyszłym roku do siebie.Ja z mężem jesteśmy w jednym roku u moich rodziców a w drugim u jego.

Gość wiekszych problemow
uwazam ze stwarzasz sobie sama problemy, zastanow sie glebiej a zrozumiesz ze to zaden problem:)

Gość pineapleboobs
nieee :) mieszkamy niedaleko siebie tzn na swieta on przyjedza do polski a jego rozinny dom jest w miescie w ktorym ja mieszkam :) no i sytuacja wyglada tak ze kiedy zapytałam razem z rodzinka czy przyjdzie no to usmiechnal sie i powiedzial ze oczywiscie. Dzisiaj kiedy zapytałam go czy przychodzi na pewno to powiedziałz e tak ale pewnie na dokładnie na czas bo ma jeszcze wigilie u siebie.

Gość pineapleboobs
"wiekszych problemów" nie o to chodzi ze stwarzam sobie problem , tylko troche dziwinie sie poczułam kiedy ja go zaprosiłam a on nawet nie wspomniał o tym ze moglabym wpasc w ktorys dzien swiat i dlatego ze no moze to niestosowne ze go zaprosiłam...

Gość pineapleboobs
własnie nie wiem o co chodzi... nie wiem bo nie ma sie czego wstydzic , nie raz u niego byłam, rozmawialam z mama z ojcem, przeciez byłam u niego 2 i poł miesiaca na wakacjach kazda wolna chwile wykozystuje na wyjazdy do niego... wydaje mi sie ze mnie lubia. Moj tato zrobila dla niego prezent, domek z zapałek w stylu takiego domka z gor ktory jest lampka nocna... no i w ogole... Problem mam w tym ze moze se pospieszyłam z tymi pomyslami na swieta. Moze on jest tradycjonalista i chce swieta spedzic TYLKO z najblizsza rodzina..

Gość pineapleboobs
takze znam :) poznalam wszystkich kiedy bylo swieto zmarlych... nie dojdziemy do tego dlaczego tak jest. Po prostu chcialam sprawdzic czy tylko mi sie wydaje ze to jest dziwna sytuacja... no i okazuje sie ze nie

Gość pineapleboobs
wstydze sie, wole juz zeby przyszedł do mnie na chwile niz rozmawic o tym, gdyby chcial o tym pogadac to pewnie by mi powiedział .. a tak bedzie wygladalo jakbym sie w pewnym senie " wpraszala" a tego wolalabym uniknąc, bo oboje czulibysmy sie niezrecznie :)