Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma juz po co

Depresja lękowa

Polecane posty

Gość nie ma juz po co

Czy komus udało sie z tego wyjsc?Wybieram sie do psychiatry bo juz niew iedze sensu zycia-prze ta chorobę mojez zycie legło w gruzach jestem na dnie rozpaczy.Czy komus udało sie z tego wyjsc?

Gość madammmm
no wlasnie opisz, ja pewnie tez cos podobnego mam

Gość dcfvghb
idz lepiej do psychologa, lepiej pogadac niz sie truc psychotropami

Gość madammmm
mozemy sie powspierac, zawsze to razniej, no i jak wiadomo ze mozna sie wygadac komus kto zrozumie, tak to zawsze razniej

Też myślę tak, żeby lepiej nigdy nie zaczynać z psychotropami.Ewentualnie jakieś delikatne ziołowe tabletki lub krople.Trzeba zawalczyć samemu.Wiele można zdziałać.Wiem cos o tym.

Gość ja tez mam
coś takiego,i boję się brać psychotropy,ale nie wiem czy można sobie poradzić bez,czy w ogołe można :(

Gość nie ma juz po co
moja depresja zaczęła sie jakies 3 miesiace temu.Miałam objawy ciazy a panicznie jej sie bałam.Wpadłam w histerię panikę potem przyszla depresja.Obecnie rozstałam sie ze swoim facetam ktory mial mnie juz dosc(bylismy razem 12 lat)Nie widze juz sensu zycia.Wiem ze nie dam rady bez lekow dlatego zgłosiłam sie do psychiatry.Mój facet wczoraj zadzwonil ze chce do mnie wrocic ale ja sie nie zgodzilam bo po protu jestem w takim stanie ze myje sie nie jem ..

Gość nie ma juz po co
nie mam po co do niego wracac bo jestem wrakiem czlowieka mam straszne leki przed ciążą kontaktami sex.no po prostu koszmar.

Gość wyssany5
co Ci lekarz przepisał ?

Gość nie ma juz po co
ide dopiero we wtorek.mam nadzieje ze cos co mi pomoze z tego wyjsc bo czuje sie strasznie.Nigdy wczesniej nie mialam depresji lekowej to jest straszne!!!!!

Gość ewrtyui
zacznij sie leczyc zeby nikomu nie zrobic krzywdy.Sasiadka cierpiala na depresje lękową i wczoraj podpaliła benzyna swoje mieszkanie.

Gość wyssany5
Prawdopodobnie przepisze Ci paroksetynę lub fluoksetynę - leki podwyższające wychwyt serotoniny, której niedobór powoduje stany depresyjne i osłabia układ nerwowy. Poczytaj w googlach o serotoninie - można ją podwyższyć przez stosowanie odpowiedniej diety antystresowej , codzienne ćwiczenia oraz ruch na świeżym powietrzu . Czxytaj , ćwicz i odżywiaj się tak jak w tej diecie. Jedz witaminy ( zwłaszcza B.. )oraz zażywaj MG . W ciągu miesiąca wyjdziesz z tego.

Gość gość
Ja czułam się wyobcowana, nie miałam znajomych z którymi lubiłabym przebywać, co gorsze nie chciało mi się wychodzić do ludzi. Do tego dochodził stres w pracy i kłopoty ze snem. Bywały dni gdy nie spałam w ogóle, czasem 1 czy 2 godziny. Nie miałam na nic siły i ochoty. Przeczytałam gdzieś że może się to brac z negatywnej energii w naszym ciele. Postanowiłam oczyścić tę energię zamawiając kilka sesji na stronie moc-energii.pl . Efekty przerosły moje oczekiwania. Po kilkunastu dniach od odprawienia zaczęłam być żywsza i otworzyłam się na ludzi. Teraz funkcjonuje normalnie, tak jak większość ludzi. I umiem cieszyć się nawet z małych rzeczy.