Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella Cullen

romans *

Polecane posty

Gość Bella Cullen

Niech każdy poda swoją definicję romansu. Czy to zawsze oznacza coś krótkiego? a jeśli tak, to ile? 1,3 dni :D? Niestety na wikipedii nie znalałam takowej:D;)

Gość pixxy
romans to moim zdaniem coś w co nie warto sie pakować bo rani sie nie tylko ,,czyjeś ,, ale także i swoje uczucia , romans to po prostu ZDRADA !!!!

Gość Bella Cullen
Po obejrzeniu Maleny ;) a oglądałam ją 2 raz, stwierdzam, że Mój Edward mógłby wdać się w romans z Maleną:D Tak na 1,5 godziny:D;) ładna by była z nich para, a sceny jakie zmysłowe;):D Hmm...To byłby taki Zmierzch dla dorosłych:D On wampir, ona Bella. Co do jej wieku to przeglądając Wikipedię myślę, że ma tak z 40parę. Po jej szyi widać. a w Malenie wyglądała na 36-38 z bliska, z daleka na 32. No, ale mi chodziło o definicję innego romansu, takiego w realu, nie filmie. zauważyliście, że dziś nikt nie mówi, że ma romans? Ludzie stali się bardziej szorstcy w języku mówionym:)

Gość Bella Cullen
pixxy romans to nie zawsze zdrada.. to często nieformalny, krótki, namiętny związek...:)

Gość pixxy
gdyby jedna z ,,romansujacych,, nie byłaby w zwiazku nie nazywałoby sie to Romansem , a jeżeli ktos z kims jest a ma romans jest to prostu ZDRADA , no i koniec definicji

Gość Bella Cullen
wiem co to jest romans historyczny, na wikipedii też o tym piszą, o dziwo;):D ale nie zgodzę się. Z pixxy. Kiedyś ludzie mawiali mam romans.. Dziś mówią..śpię z.. Jestem kochanką/kochankiem..:D a słowo romans ma w sobie coś romantycznego;)