Gość kati776 Napisano Grudzień 6, 2009 Witam zwracam się do was z prośbą o pomoc jestem matką wychowującą czwórkę dzieci w wieku od 4 lat do 12 w tym jedno dziecko niepełnosprawne.Nie mogę podjąć pracy ze względu na chorobę dziecka utrzymujemy się z zasil pieleg + rodzinnego i dodatków związanych z nim .Większość pieniędzy wydaje na leczenie i rehabilitację syna na życie zostaje nam nie całe 200.-300 zł.Byłam w róznych instytucjach z prośbą o pomoc ale niestety mi się nie nalezy bo moj dochód przekracza o 0,70 gr urzędnicy nie zwracaja na przedstawione dokumenty uwagi że zadłuzenie z mc na mc rośnie dla nich liczy sie ze mam dochod.Byli u nas nawet w domu wojewoda łodzka i arcybiskup którzy obiecali pomoc ale niestety pomocy do dnia dzisiejszego nie otzymaliśmy byly to tylko puste słowa.Zwracam się do was jako zdesperowana matka może maja państwo chęc pomocy naszej rodzinie potrzebujemy odziez ,żywnosc itp.Przepraszam że występuję na łamach forum ale juz nie wiem gdzie szukać pomocy .Dodatkowych informacji mogę udzielić na email Jeszcze raz przepraszam ze tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach