Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DesperadosXX

Nigdy nie leciałam SAMOLOTEM, powiedzcie co i jak?

Polecane posty

Trochę się boje. Na święta mam pojechać za granice samolotem. Pierwszy raz. Kiedyś tylko leciałam takim małym 20 osobowym. Było moim zdaniem tak jak autem. Nic strasznego ale i tak mam lekkiego stracha przed tym pasażerskim. Kto leciał ? Jak to jest? Jak powinnam się przygotowac?

Gość bierz gume albo jakies
cukierki rozpuszczalne i nie masz sie co martwic. pamietaj ze sa ograniczenia w przewozeniu plynow w podrecznym, max 10 sztuk po 100ml kazda czyli np 250ml plyn do demakijazu odpada :P wez sobie jakis cieply sweter bo mi jest zawsze zimno w samolocie, i w bagaz cieple skarpetki bo mi zawsze nogi cierpna w butach wiec je sciagam i zakladam skarpetki. a najlepiej to chlapnij na pokladzie male winko i idz spac wtedy nie bedziesz sie stresowac :D

Jade do Egiptu z rodzinka. Dzięki za rady. Czytałam jeszcze że nie można brać do podręcznego żadnych ostrych przedmiotów np pilkiczka :D ... co jeszcze bo nie chce zeby mi coś zarekwirowali ! :D

Gość frentii
przede wszystkim przeczytaj dokladnie o limitach bagazowych, aby nie bylo niespodzianki i abys nie musiala doplacac grubej kasy.

ja 16tego lece do Californi do rodzicow , i to bedzie rowniez moja premiera ... Ale klaskac napewno nie bede :))))

Gość gadzeciaraaaaaa
ja zawyczaj kosmetyki i takie gadzety chowam do glownego przy sobie mam paczke papierosow zapalniczke gazete i laptopa :) gumy sa dobre bo uszy bola :) z bluza tez racja ja latam bardzo czesto pomiedzy szwecja a polska :) i kocham latac start jest boski

Gość gadzeciaraaaaaa
w wizzair klaskaja to jest tzw stowarzyszenie klaskaczy hahha siaraaa jak cholera

pytałam czemu tak klaszczą to dowiedziałam się że jest to podziękowanie dla pilota za szczęśliwe lądowanie

Gość gadzeciaraaaaaa
hahahahaha ... ja jak latam to szwedzi sie dziwnie patrza i pytaja vad händer ? j

Gość frentii
Czesto latalam Lufthansa Z Berlina, Sasem, gdzie oprocz mnie nie bylo zadnych Polakow i ludzie rowniez klaskali, takze nie ma to nic wspolnego z Polakami.

Gość Bella Cullen
klaskać za szczęśliwe lądowanie:D Trzeba się tym martwic,terrorystami na pokładzie:D A które linie mają 100% szczęśliwych lądowań do 10 lat?:D

Gość obojetnie gdzie lecialam
to zawsze po wyladowaniu ludzie klaskali :D (czyt. cieszylismy sie, ze zyjemy hahah :D

Gość Bella Cullen
Po szczęśliwym lądowaniu to różaniec odmawiać, nie klaskać:D PS. A może trzeba klaskać przed lądowaniem;)? Tak na zachętę, aby się Pilot bardziej postarał:D?