Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska sukienka________

Chciałabym sobie kupić wibrator

Polecane posty

Gość niebieska sukienka________

Normalnie ta myśl chodzi za mną już ponad rok:(

Gość trrtyrtyrty
to kup,używaj i nie filozofuj

Gość ja zamówiłam
niedawno sobie ale wypróbuje dopiero po świetach bo jeszcze nie przyszedł a dzisiaj wyjezdzam do rodziców:P

Gość pociesze cie e
podobno sa zimne i srednio przyjemne

Gość Francik Fyrtała
Kup, a nie pożałujesz:). Moja żona długo nie chciała takiej zabawki, ale kiedys wreszcie kupiłem i pewnego dnia, w trakcie masowania jej pleców i pupy, użyłem go po raz pierwszy. Masowałem ją z pomocą żelu intymnego, więc i zabaweczka była cała nażelowana:), zatem nie miałem problemu, by wsunąć ją między początkowo zaciśnięte uda:), które potem same sie rozchyliły. Wibracje zabaweczki były na tyle pobudzające, że moja żona mruczała z zadowolenia, unosząc biodra, by wibrator mógł sie przesuwać po szparce i stymulować łechtaczkę. Wciąż nie żałowałem żelu i kiedy po raz którys żona uniosła biodra....wsunąłem czubek wibratora do szparki i zwiększyłem obroty. Żona zadrżała z rozkoszy:). Teraz obróciłem ją na plecy i dalej pieściłem ją zabaweczką. Włożyłem głębiej i znowu zwiększyłem wibracje. Biodra żony unosiły sie same z wibratorem w szparce. Unosiły sie na tyle wysoko, że mogłem wsunąć sie z penisem pod wibrator i zacząć stymulować nim.... drugą szparkę;). Żona nie jest miłośniczką sexu analnego, lecz wówczas była tak pobudzona, że sama niemal naprowadzała pupę na mojego penisa, a ten......nie dal sie długo prosić. Będąc dobrze nażelowany delikatnie wsunął sie do pupy:). Uhhhhhh, odjaazd mieliśmy niesamowity:). Teraz często uzywamy wibratora do gry wstępnej:)

Zimne i średnio przyjemne? Proszę, nie grzesz. Wibratory to świetna zabawka zarówno dla samotnych kobiet, jak i tych w związku, ze stałym partnerem. Zresztą sama widzisz co pisze ten pan wyżej :) Zresztą powiedz mi jak coś takiego: http://funfactory.pl/product-pol-4157-Stymulator-DeLight-FUN-FACTORY-CNC-rozowy.html może być zimne i nieprzyjemne?