Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloe12

KOMPLEKSY NA PUNKCIE CIAŁA...CO MYŚLICIE???

Polecane posty

Gość kloe12

heja, mam straszne kompleksy na punkcie swojego ciala.. wydaje misie, ze mam okropne obwisle piersi, brzydki brzuch...:( w ogole, ze jestem za gruba...choc najwiekszym problemem sa wlasnie piersi- kiedys strailam sporo kg i staly sie takie...stare:( wrzucam zdjecie mojej watpliwej chluby... co myslicie? http://zapodaj.net/4c4482ec8935.jpg.html http://zapodaj.net/4c4482ec8935.jpg.html

Gość kloe12
ktos jeszcze sie wypowie??

dajże spokój, masz wcięcie w talii, pierwsi też w miarę - a co byś chciała, żeby stały na baczność do przodu? uwierz mi, niektóre mają duużo gorsze.

Gość
no chyba ok ,miescie sie we wszytkich granicach :) czyli bedzie sie podobac:classic_cool: :)

Nie wymyślaj sobie problemów ;) Masz całkiem ładne ciałko , nie jesteś gruba , piersi są normalne , co Ty bys chciała stojące jak slikony? Tak to jest przy dużych piersiach ,że lekko opadają :) ale to ich urok. Trzymaj się :)

Gość kloe12
hehe no akurat z ta cip... to masz racje, misie osobiscie kojarzy z ptasim dziobem i tez jej nie lubie:) a piersi,... coz, swego czasu marzylo mi sie pojscie na operacje, zeby je podniesc/wypchac..cokolwiek, bo one wisza;/

Gość kloe12
no i moze nie widac na zdjeciu, ale bardzo roznia sie wielkoscia.. moze dlatego tak bardzo ich nie lubie- to sie akurat rzuca w oczy mocno i czasem wstydze sie np. rozebrac na basenie czy cos w tym stylu

Gość sdsdsds
jestem kobietą, ale mi się podoba. Masz figure klepsydry, cycki ładne, a cipkę trochę zasłoń futrem, bo łyse wszytskie są brzydkie.

Gość kloe12
to zdjeie sprzed kilku mies, juz mam zasloniete i masz racje, jest o wiele lepiej:)