Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaonaa

toksyczna matka

Polecane posty

Gość jakajaonaa

witam, czy ktoras z was byla kiedys w takiej sytuacji jak ja? otóz zaczne od tego,ze zaszłam w ciąze mając 20lat, wzielam ślub,rodzice kupili nam mieszkanie,wprowadzilismy się z męzem do mieszkania zaraz po urodzeniu dziecka , od tego czasu moja mama byla u mnie codziennie, pomagala mi przy dziecku, ugotowala..itd. po pewnym czasie stalo się to nie do zniesienia, w swoim wlasnym domu czulam sie jak w więzieniu,pod ciąglą obserwacją rodziców ,postawilam sobie swoj zeszyt na pólce, to odrazu zostawal kladziony do szafki przez moja matke,bo przeszkadzalo jej,ze lezał na wierzchu, robila wszystko za mnie, sprzątała,gotowala,prała,prasowala...itd. przychodzila do mnie ok 12.a wychodzila ok 18 jak juz wszystko'zrobila'. wykonczyla mnie psychicznie,protestowalam,krzyczalam, ale codziennie bylo to samo,ona uwazala,ze ona robi wszystko najlepiej., zniszczyla moje małzenstwo,ktore trwalo 3lata dzis jestem juz po rozwodzie, wyprowadzilam się z dzieckiem do innego miasta oddalonego o 300km od rodziców, próbuje życ na nowo,sama!! moj stan psychiczny jest kiepski,nie potrafie z ludzmi sie dogadywac...nie wiem jak dalej bedzie,..co o tym uwazacie?

Gość gadzeciaraaaaaa
ej a mozesz naprawic swoje malzenstwo bo jesli tak to piecem a matke olej przykre ale prawdziwe to jest syndrom opuszczania gniazda ona czuje sie samotna i przlala to na ciebie på czym swoje marzenia spelniala toba przykro mi bedzie dobrze