Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemiaaa

chemia

Polecane posty

Gość chemiaaa

chciałabym wiedziec co o tym myslicie i jak to tlumaczycie. Jesli facet, ktory mi sie podoba, przechodzac obok mnie powoduje ze MOMENTALNIE robi mi sie tak goraco jakbym miala sie zaraz stopic i musze po prostu wyjsc do okna lub chociaz zdjac wierzchnie okrycie bo nie wytrzymuje... to jak to wytlumaczyc? : 1) czy tak poteznie dziala na mnie bo swiadomie kieruje to dzialanie w moja strone, tj. rowniez mu sie podobam i tak jak piłka odbija sie pomiedzy dwoma scianami tak nasze ciała wzajemnie wysyłają do siebie jakąs wielką energię , jedno powoduje działanie drugiego, drugie robi to samo, 2) czy moze to tylko reakcja mojego ciala na jego cialo, tzn on nic do mnie nie ma i nie jest świadomy ze tak na mnie dziala? zawsze intrygowala mnie chemia miedzy dwojgiem ludzi. Jak to sie dzieje, ze cos sie dzieje miedzy dwoma osobami, ze dzialaja na siebie w jakis sposob, powodujac u drugiej osoby pewne zachowania i reakcje. to wspaniale... :) i zastanawiam sie, czy moja reakcja na bliskosc tego faceta, tzn nagla fala gorąca, moze wynikac z tego ze on wysyła do mnie tą falę swiadomie? czy chemia jest zawsze dwustronna czy moze byc jedno?

Gość Bella Cullen
chemia to przyciągnie obojga:) I naprawdę reakcje są bardzo widoczne, czasem dziwne:D

Gość chemiaaa
to czy w takim razie moge snuc wniosek, ze skoro on tak na mnie dziala, to znaczy ze ja dzialam na niego w taki sam sposob??

Gość znudzona diablica
moim zdaniem niekoniecznie, ale rzeczywiście przeważnie działa to w dwie strony, to tak jakby kody genetyczne się rozpoznały i chciały koniecznie doprowadzić do zbliżenia;)

Gość chemiaaa
czyli na podstawie tego moge miec nadzieje ze nie jestem mu obojetna?? ;))))

Gość znudzona diablica
może jeszcze na podstawie tego czy dąży do spotkania z Tobą:)

Gość chemiaaa
ehh no wlasnie tak myslalam :/ sama chemia o niczym nie swiadczy... ale nie wiem czy dazy, nie znam jego mysli ani planow wiec nie moge tego wiedziec, a co bedzie za kilka dni, tygodni , miesiecy, kto to wie?

Gość chemiaaa
chciałam tylko wiedziec, czy to jak na mnie dziala moze byc tylko reakcja z mojej strony, czy moze reakcja wywolana moim dzialaniem na niego :)

Gość diablica ma rację
ale facet tez moze czekać na jakis krok i co wtedy? dupa blada.

Gość znudzona diablica
może właśnie na podstawie tego czy będzie chciał coś z tym zrobić dowiesz się o tym czy też tak na niego działasz:)

Gość chemiaaa
czyli na podstawie faktu ze on tak na mnie dziala, nie moge tego wiedziec? albo chociaz przypuszczac? mozliwe jest, ze on nic do mnie nie czuje, i to tylko ja tak na niego reaguje?

Ja tu nie widzę żadnej "chemii" ani fizyki kwantowej ;) Ten rodzaj transu działa tylko na Ciebie; to przecież Ty po spotkaniu jakiegoś mężczyzny zdejmujesz wierzchnie okrycie i robi Ci się gorąco. Możliwe, że jesteś chora. To zjawisko nazywa się nadpobudliwością płciową i jest uleczalne. 🖐️

Gość chemiaaa
oreore, haha no ba, ze tez na to nie wpadlam ze jestem chora ;D jest chemia jest, bo jakby nie bylo to by mi sie goraco na jego widok nie robilo.na widok innych jakos mi sie nie robi.

Gość chemiaaa
a juz bylam w zwiazku i jakos moj ex tak poteznie na mnie nie dzialal, zebym musiala przez niego wychodzic do okna ;P