Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska gwiazda

Czy to juz koniec miłości ?

Polecane posty

Gość niebieska gwiazda

hey, jestem z facetem od 2 lat on sie stara widze to.. naprawde widze ze sie stara. Ale od momentu kiedy poszłam na studia zaoczne.. to jakos dziwnie miedzy nami sie zrobilo.. zaczelam go inaczej traktowac.. poznalam nowych ludzi.. i w ogole.. Nie zebym poznala jakas nowa milosc nie nie... Jakos zachcialo mi sie innego zycia, nie wiem co sie ze mna dzieje.. dlaczego go tak traktuje, czemu nie ejstem taka jak dawniej ???

Gość niezła samotna dupcia
znam takie sam przypadek, tylko to chłopak poszedł na studia zaoczne i cofnął się w rozwoju o 5 lat. z dojrzałego faceta zmienił się nagle w podjaranego studencika, jakby dopiero co się wyrwał spod skrzydeł mamy. do tego powrót do papierosków i heja. ale pewnie za jakiś czas znów się ustatkuje.

Gość niebieska gwiazda
właśnie nie wiem co mam juz mysleć sama.. Ogolnie zawsze byłam spokojna dziewczyna ale w mojej duszy jest gdzies tam nutka szaleństwa. Moj chlopak jest starszy ode mnie wyszumial sie juz.. a ja niestety nie.. Dziwnie sie z tym czuje.. Czasami mam ochote iść n a impreze ale on i jakos tak mi niezrecznie jest iść samej ze znajomymi.. bo mysl z eon bedzie w domu sam jakos nie daje mi spokoju..

Gość do mnie piszesz
to zabierz ze soba chlopaka i niech ci sie w glowie nie przewroci bo chwila szalenstwa moze kosztowac cie wiele smutku zalu i przykrosci, mozesz skrzywdzic siebie i jego... czy warto??