Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorita_00

od czego zależy ładność???

Polecane posty

Gość seniorita_00

od czego zalezy że ktoś jest ładny a ktoś nie? Moja starsza siostra jest bardzo ładna, ja jestem od niej niecałe dwa lata młodsza i już jestem brzydka. Moja młodsza siostra już też jest ładna. A niby ludzie mówią że ja jestem podobna do tej mojej starszej siostry ale jednak ona jest dużo ładniejsza ode mnie. Od czego zależy ładność? dlaczego to ona się urodziła taka ładna a nie ja?

Gość ładność top
duże oczy, pełne usta, łagodny, ale nie okrągły nos i widoczne kosci policzkowe.

Gość zależy od niebrzydkości

Gość seniorita_00
aha, od czego jeszcze?

Gość od kanonów piękna w
danrj epoce , oraz proporcji :)

nie da się jednoznacznie powiedzieć od czego zależy. jeżeli chodzi o twarz to od jej układu , od proporcji itd.. czasem cos np duży nos dodaje nam uroku , sprawa ,że twarz ciekawie wygląda choc mały jest zwykle uważany za ładny i dosc prosty ew lekko zadarty. generalnie oczy i usta powinny byc dosc duże ,ale bez przesady. o i jeszcze ważne są proporcje , dlugosć twarz w strosunku do wielkości np oczu, nosa. Poza tym za ladny uważa się mały podbrodek ,owalną twarz z lekko zarysowanymi kośćmi policzkiwym , ladną cerę , ważny jest też koloryt cery , ust , dlugosc rzęs , kolor oczu i tak dalej mozna by bylo wymieniać, nie mówiąc juz o wlosach , figurze , proporcjach ciała. ładnosc to u każdego jest sprawa indywidualna nie ma przepisu na piekno wszytsko musi sie poprostu komponowac w ładną całość

kiedys nawet pozlepiali komputerowo najładniejsze części twarzy gwiazd i wyszla im jakaś maszkara.. także uroda to nie księgowośc

Gość od wielkości tzytzów
a dokładniej od proporcji tzytzów w stosunku do reszty ciała