Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janaczka123

czy da sie zarobić duzo na au0pair w USA??

Polecane posty

Gość janaczka123

kiedys widziałam jakaś stronka gdzie po przeiczeniu na złowtówki zarobia sie 9 tyz miesicznie, znacie jakies stronki z dobrymi ofertami???

Gość janaczka123

Gość Puknij ty sie.
Tylko tyle wiesz ze gdzies slyszalas ....i co poza tym? masz jakies doswiadczenie? wiesz cos na ten temat?......

Gość stu_dent_ka
w usa zarabiasz 200 $ tygodniowo, za chiny 9 tyś zł nie wyjdzie. Tzn. to nawet pensja nie jest tylko kieszonkowe. A co do stronek... Tylko agencja jeśli chcesz jechać legalnie. Inaczej nie można. Taki program. Na stronkach możesz rodzinę znaleźć, ale potem i tak organizować wszystko trzeba przez agencję.

Gość aupair_usa
Dziewczyny... zastanowcie sie na aupair..wlasnie nia jestem od 10miesiecy i... mam dosc :( jestem jak wiezien.nie wychodze z domu bo musze byc na kazde zawolanie. moje host dziecko ktore ma 14lat zachowuje sie jakbym byla jej sprzataczka,uslugiwaczka..mam dosc.. a kasa..jest smieszna!!!!! to ile ja pracuje... zreszta wszystkie aupair z ktorymi rozmawiam to jest jedna i ta sama spiewka:za duzo pracuje,nie robie to co powinnam-mamy dodatkowe prace,kasa..... oplaca sie wyjechac jako niania na wizie turystycznej i zarobisz tygodniowo 500$ za ta sama robote co robi aupair- 196$... I pamietaj ze zostaniesz wiezniem w zlotej klatce :( odliczam kiedy wroce do domku..do ZYCIA !

Gość jarczewna
a jak znaleśc taka prace jako niania???

Gość aupair_usa
przez stronki typu www.greataupair.com www.aupairworld.net itp.. :)

Gość au pair
ja pierdziele... jeczenie, ze od 10 miesiecy jest sie jak wiezien to mnie po prostu rozbija. gratuluje dojrzalosci generalnie... ja jestem au pair juz 3 raz, nigdy nie korzystalam z agencji. sama znajduje rodziny i BARDZO duzo rozmawiamy zanim sie zdecyduje. Skoro Ci tak zle to dlaczego jeszcze nie zmienilas rodziny? Nie porozmawiasz z hostami? jakkikolwiek problem by nie wystapil to zwoluje narade rodzinna;D mowie moim hostom o wszystkim...proponuje im czasem ze posiedze z dziecmi w weekend, bo w koncu oni tez ludzie i moze chcieliby wyjsc... ja mila dla nich oni mili dla mnie, prosta sprawa.,

Gość Sztukmistrz Kielbasek
au pair ... bo Ty po prostu fajna jestes, a jestes zajeta? Jak tak, to jak bardzo jestes zajeta?