Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale niespodzianka dla martinez

do jakiego wieku dzieci miałyscie w domu pieluchy tetrowe a jak juz nie były

Polecane posty

Gość ale niespodzianka dla martinez

potrzebne to co z nimi zrobiłyscie?

Gość szmatki sciereczki wyrzuciłam

Gość maja papaja
Ja miałam tylko 3 sztuki w okresie noworodkowo-niemowlęcym i nawet nie z tetry, a z flaneli. Oddałam je później jednej osobie z rodziny, wraz ze wszystkimi akcesoriami niemowlęcymi.

ja mam na stanie okolo 70 sztuk bo maly sie na poczatku odparzal od pampersow. Wiec teraz pieluszki czekaja na drugie dziecko. :) :) :)

Gość maja papaja
To zamiast kupować tyle tetry, powinnaś wówczas poeksperymentować z innymi markami pieluch jednorazowych i kupić porządną maść do pupy (np. Sudocrem itp.). Pampersy nie są najlepsze, wbrew temu co się o nich słyszy i podczas gdy dla jednej pupy są rewelacyjne, dla drugiej lepsze mogą okazać się Huggisy, Bella, Rossmann, albo nawet takie z supermarketu Tesco, Lidl czy Biedronka.

Gość elciunia
a ja używałam takich i takich.do pampersa dawałam zwykłą pieluchę i takim sposobem nie miałam problemu z bioderkami u synka jak i u córki tak do 3 miesiecy

Gość meblik.pl
Pieluchy dobre jako scierki .

maja papaja---urodzilam syna w czerwcu byly wtedy starszne upaly mialam trzymac dziecko w Pampersie ? zeby sie gotowalo z goraca ? A tak mial chlodek :) Eksperymentowalam z innymi firmami i bylo to samo, niestety. o do sudokremu to sie u nas nie sprawdza na odparzenia . Niedawno synek sie odparzyl i wysmarowalm go mascia Pentacream i po 1 dniu zniklo. Sudokrem stosuje jak synek ma zdrowa pupe , smaruje go po kapani 1 x dziennie lub jak go podmyje.

Gość Mali polscy chłopcy obrypani
U moich w lato nic się nie działo jak miały na sobie jednorazówki. Z Sudocremem jest podobnie jak z pieluchami, ile pup tyle remediów. :) Dlatego napisałam "itp.".

Gość maja papaja
Wow, coś mi nick jakiś dziwny wyskoczył wyżej. Przepraszam. :) (To był zresztą początek tekstu, który zostawiłam przed chwilą w innym topicu, gdzie ktoś sugerował obcięcie dzieciakowi włosów na krótko, bo twierdził, że w dłuższych fryzurach dzieci wyglądają jak "wieśniaki".) :P