Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysle czy nie

Zakupy w UK

Polecane posty

Gość szopink
Byłam na wyprzedażach w UK w tamtym roku...Hmm ciuszki owszem fajne, ale nie licz na to,że dużo zaoszczędzisz, bo kosztowne jest zwłaszcza poruszanie sie po mieście. A bilety lotnicze najlepiej w esky.pl rezerwuj.

Gość o UK Ci nic nie powiem ale
moge powiedziec o Irlandii... Jest tu taki sklep o nazwie PENNEYS dosyc tani jest on odpowiednikiem primarku w UK (szczegolnie jesli zarabiasz w euro) i maja duze rozmiary ciuchów...wyprzedaze zaczynaja sie po swietach ale wtedy bilety lotnicze sa drogie...nastomiast wypowiem sie o rzeczach ktore sprzedają...jak dla mnie są fajne i niedrogie ale spojrz na cos innego jesli kupie tutaj sweterek za 14 euro to przy zarobkach jakie tutaj sa to dla mnie nic (doslownie) ale jesli pomnozysz to x 4zł (bo po tyle jest 1 euro) to wyjdzie na to ze zwykły sweterek (naprawde zwykły) kosztował mnie 56zł (w Polsce rzadko takie sumy na zwykły sweterek wydawałam)... Takze jesli chodzi Ci o oszczednosc to jest ona złudna (policzysz bilet, policzysz dojazdy na lotnisko, policzysz nocleg i posiłki no i ciuchy i wyjdzie na to samo albo drozej) natomiast jesli chodzi Ci o to by dostac ciuchy w wiekszym rozmiarze to na pewno znajdziesz.... Jesli chodzi o Dublin to powiem tak Ostatnio kupowałam bilety z Dublina do Polski i Polski do Dublina i cena biletów okazyjna niby bo około 50 euro wyszło...ale po dokupieniu głownego bagazu doliczeniu oplaty manipulacyjnej za placenie kartą, opłaty za odprawe on-line ktora jest obowiazkowa (głupi ryanair) wyszło ponad 100 euro...dodam,ze nie musiałam płacic za ubezpieczenie i koszty lotniskowe rowniez wyniosly 0... dojazd do centrum dublina z lotniska-taksówką tak mysle,ze ponad 30 euro specjalna bezposrednią linia autobusową 10 euro...natomiast mozna tez dojechac innymi autobusami z przesiadkami itp ale to jest bez sensu bo koszt wyjdzie podobny a tylko sie zmeczysz... nocleg...jesli w jakims hostelu to nie powinien byc drogi...natomiast jesli myslisz o hotelu to moze Cie wynieść kilka stówek w zaleznosci od lokalizacji.... Do tego cos do jedzenia, picia...głupie picie 0,5 litra potrafi kosztowac około 2-2,5 euro (oczywiscie zawsze mozesz isc do tesco i taszczyc z soba 2 litrowa butelke picia kupioną za te samą cene) Jedzenie natomiast w zaleznosci od miejsca tez roznie...najtanszy i tak moim zdaniem jest Mc Donalds (ale za posilek gdzie masz frytki, kanapke i picie najmniej 7 euro) w normalnych restauracjach zwykle jest drozej.... Takze musisz to przemyslec....najłatwiej by Ci było zatrzymac sie u znajomych (bo wtedy za nocleg nie zaplacisz a i zjesz cos zdrowszego bo bedziesz mogla z kuchni skorzystac i sama sobie ugotowac i tez nie ukrywajmy ze bardziej sie oplaca samemu ugotowac niz w restauracji jesc) Musisz przemyslec czy naprawde Ci sie to opłaca i czy przypadkiem (nie obraz sie ale jesli tylko o rozmiar ciuchow chodzi) przejsc na diete...

Gość To jest nierealne raczej....
Ja mieszkam pod londynem to wiem

Gość Odpada.
Na 1 dzien-zapomnij. przylecisz powiedzmy rano na Luton- dojazd do Londka godzina. odloty powrotne sa wieczorm ale musisz byc te 2 godz przed lotem + godzina jazdy do luton. wiec juz tracisz 4godziny dnia. Czasowo sie nie wyrobisz. Na bank.

Gość elizabetka8
A jezdzicie tam przez biuro podrózy ? czy po prostu tak , ze znajomymi z poleconych linii lotniczych ?

Gość llpp
przestan ciagle reklamowac to glupie esky!!

Gość U nas zawsze sa wieczorem
Po co przez jakies esky jak mozna bezposrednio wejsc na wizzair.pl czy ryanair.com i kupic. Problem?

Gość www.zakupy.org.uk
To ja zapraszam bardzo serdecznie wszystkich i z problemami i bez na www.zakupy.org.uk