Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaobdarta123

Potworny ból w prawym boku pod żebrami

Polecane posty

Gość martaobdarta123

Witam, w zeszły poniedziałek złapała mnie ból pod zebrami, myślałam że wysrosetk, przeszło, więc odetchnęłam. Jednak ból powrócił i jest co raz bardziej intensywny, bez przeciwbólowych nie dałabym rady funkcjonaować. Poli przy wdychaniu powietrza. I nie mam apetyty, czasami wymiotuje. Co to moze myć? Jutro może dostanę siędo rodzinnego, ale kto wie:-). W czawartek robiłam usg jamy brzusznej wiec kamienie odpadają.

Gość jvdksnva
Tez mi sie wydaje, ze to moze byc watroba. Na wszelki wypadek do wizyty u lekarza zrezygnuj z kawy, mocnej herbaty, smazonego i alkoholu. Obciazaja watrobe.

Gość martaobdarta123
Kurcze, ale jak to możliwe, że na usg nie wyszło nic, wszystko jest prawidłowe, wiec jeśli coś by się działo, to ....hm...sama nie wiem. Odciążam, odciążam, nie mam na nic apetytu i jestem wrażliwa na zapachy...:-(. dzięki za odzew:-)

Gość jvdksnva
Bo to wcale nie musi byc nic powaznego. Po prostu zjadlas cos co Ci zaszkodzilo.Watroba jest wrazliwa i wlasnie tak reaguje jak nie daje rady. Mnie kiedys tak przez 2 tygodnie bolalo. Tez bardzo mocno. Takze sie nie martw.

Gość martaobdarta123
Oby nie było nic poważnego. I mam pytanko, może naiwne, ale szukam przyczyny. Czy ten ból moze być spowodowany np. nadmiarem ćwiczeń fizycznych?Chyba nie, pawda?

od ćwiczeń to chyba jednak nie za bardzo, zjadłaś coś hiper tłustego? może jakaś smażona cebulka? czy coś ciężkostrawnego?

Gość martaobdarta123
Włąśnie nie jadłam nic takiego, staram się dbać o dietę, ponieważ mam podwyższony cholersterol 270. Poza tym niestety dbam o linie, wcinam sam chudy nabiał, a z mies to tylko kurczaka. Poza tym ten ból pojawił się już w poniedziałek. I przepraszam za literówki.

Gość martaobdarta123
Już nawt na noc wzięłam ketanol 100, nie daje mi to odetchnąć....oby lekarz mnie jutro przsyjął, ale z bólem to powinien.