Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grota bezsolna

jego obecnosc mnie paralizuje

Polecane posty

Gość grota bezsolna

na ogole jestem wyluzowna i usmiechnieta,potrafie dostosowac sie do sytuacji i pogadac prawie z kazdym, ale gdy pojawia sie on chocbym nie wiem jak sie starala sie wyluzowac to nie potrafie, nawet jak jestem pijana i z kazdym innym czlowiekiem moglabym konie krasc to przy nim sie spinam od razu odechciewa mi sie bawic i robie sie jakas taka nadeta. i denerwuje mnie to strasznie bo chyba jeszcze nigdy nie bylam przez to dla niego mila choc wiele razy postanawialam sobie ze tym razem bede mila i nic. nie wiem czy leki uspokajajace mi na to pomoga bo alkohol jak widac nic nie daje:P

Gość Czujesz coś do niego
Czy tylko tak cię dziwnie krępuje.

Gość witaj w klubie hehe
ja to nawet cześć mu nie mówie - nie żebym nie chciała, tylko jakoś mi przez gardło nie przechodzi

Gość grota bezsolna
to jest na zasadzie 'gdy go nie widze nie wzdycham nie placze, nie trace zmyslow kiedy go zobacze':) nie wiem moze to jego pewnisc siebie i taki styl bycia ze ciagle czuje sie przez niego oceniana mnie tak krepuje. staram sie jak moge wypadac normalnie i luzno ale zazwyczaj po spotkaniu przychodzimi do glowy milion pytan ktore chce mu zadac a jak z nim jestem to gapie sie jak ciele i milcze i wypadam wyjatkowo malo atrakcyjnie

Gość a czym on cie
krepuje? jest twoim szefem czy co?

Gość grota bezsolna
jest moim kolega ze studiow i gdybym wiedziala czym mnie tak krepuje to nie napisalabym tego posta:)

Gość grota bezsolna
nie, nie zakochalam sie, dlatego dziwi mnie moje podejscie do tego czlowieka, bo gdybym sie zakochala to byloby to jak najbardziej wytlumaczalne jestem ze szczecina