Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandatowkaowka

Niewazna legitymacja - pytanie

Polecane posty

Gość mandatowkaowka

Kurde, babsko w dziekanacie nie podbilo mi legitki a ja tego nie sprawdzilam i kontrola a tu zonk :o Miałam jechać dwieźć ja w piatek ale sie nie wyrobilam przed zamknieciem bo cos mi wypadlo i teraz mam problem bo minal temrin 7dni. Nie mam zamairu placic 120zł :o Bede probowc skladac odwolanie ale jak nie poskutuje to tak sobie mysle...mogl mnie spisac z niewaznego dokumentu??Skoro nie byla podbita to chyba powinien poprosic o dowod? To mzoe byc punkt zaczepienia jakis?

Gość mandatowkaowka
Oczywiscie chodzi mi o mandat za jazde bez biletu...

Gość szymon8888888
podbij i idź pokazać , wcisnij kit ,że złapali cię bez legitymacji i powinnaś zapłacić tylko opłatę mnipulacyjną

masz nieważną legitkę = kupujesz bilet normalny. proste. winne jest tylko i wyłącznie twoje roztrzepanie, że nie sprawdziłaś od razu, czy pani z dziekanatu nakleiła sreberko czy nie, i że nie podbiłaś jej drugi raz na czas. ile kosztuje normalny bilet? złotówkę więcej? chciało się uniknąć kary, to teraz płać.

Gość 4644214184124
a jak mnie zlapaly kanary spisali mnie z dowodu ale ie podpisalam tego mandatu bo chyb te konduktor zapomnial???

Gość 4644214184124
allloo