Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giniaminia

Renta

Polecane posty

Gość giniaminia

Mam problem otórz otrzymuję rentę po zmarlym ojcu, jestem na 5 roku studiów. Legitymację rencisty mam ważną do końca września 2010, na uczelni nie pamiętają, że wystawili mi takie zaświadczenie i myślą że mam rentę wstrzymaną. Cały czas przedłużam sesję ale chcę zrezygnować z tych studiów...Czy jeśli mam legitkę do 09.2010r to wstrzymają mi rentę, czy jednak będą ją wypłacać z godnie z tym zaświadczeniem, które dostarczyłam w zeszłym roku?

Gość giniaminia
podnoszę

Gość giniaminia
Proszę o pomoc

Gość w pewnym momencie się
zorientuja i zus ci kaze zwrocic kase nie kombinuj ,tylko sie dalej ucz albo do roboty

Gość giniaminia
Jakiej roboty? Ja pracuję ale chcę zrezygnować ze studiów bo był to nietrafiony wybór.

Gość giniaminia
Oczywiście planuję rozpocząć od padździernika 2010 kolejne studia.

Gość w pewnym momencie się
a ile masz lat? lepiej idz do zusu i sie konkretnie o twoj przypadek zapytaj bo cos mi wyglada ,ze skoro pracujesz to renta ci sie nie nalezy

Gość giniaminia
Mam 23 lata.Należy się tylko nie można przekroczyć okreśonego progu a ja go nie przekraczam. Pracuję w instutucji państowej więc wszystko jest dopilnowane. Może poprostu poszukam jakiejś szkoły w której rekrutacja jest zimą i zaczepię się na te pół roku.

Gość masażystka21
HEJ SAMA OTRZYMUJE I WIEM ZE ZUS TO SPRAWDZI PREDZEJ CZY POZNIEJ I BEDZIE CI KAZAŁ WZROCIC KASE A NAWET MOZE NANIESC KARE, LEPIEJ ZAPISZ SIE SZYBKO GDZIES DO AP ALBO GDZIES

Gość masażystka21
NAWET NIE MUSISZ CZEKAC NA NABÓR ZIMOWY , SZKOŁY PRYWATNE W SZCZEGOLNOSCI AP ALBO TEZ ZAPISZĄ CIE W KAZDYM MIESIACU :) WKONCU NA TOBIE BD ZARABIAC

Gość giniaminia
Teraz to mam sesje ciągle przedłużaną więc mam podkładkę do końca roku a w przyszłym muszę się gdzieś zaczepić tak sądzę ale sama nie wiem.

Gość giniaminia
Masz na myśli AP edukacja? Studium jakieś z tytułem technika mogłoby być ok ale czy właśnie będzie zimowy nabór?

Gość giniaminia
up

Gość giniaminia
pomocy