Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxis

Nie poznaję go...

Polecane posty

Gość oxis

Nie poznaję własnego faceta. Nie wiem co się z nim stało. W ogóle nie mogę się ostatnio z nim dogadać... Ostatnio wylazł z niego hipochondryk. Choruje na astmę,ale do tego wymyślił sobie,że ma nerwicę. Teraz cokolwiek się mu powie,to jest wściekły" bo niepotrzebnie się odzywam i go denerwuje,a teraz wkurza go wszystko". Co powiem to się wścieka,wiecznie mówi,że się go czepiam mimo,że tego nie robię. Wydziera się,jest kłótliwy,złośliwy,zaczął mnie wyzywać co gorsza bez powodu. Jakiegokolwiek bym nie zaczęła tematu wiadomo,że zacznie się rzucać... Płakać mi się chce bo mam przez to wrażenie,że w końcu zacznę go nienawidzić i,że co gorsza on nienawidzi mnie. Dzisiaj kiedy położył się do łóżka,mieliśmy iść spać powiedziałam mu żeby mnie przytulił,tak zwyczajnie ,a on zaczął się wydzierać,że wiecznie mi źle,że wiecznie mało i ciągle czegoś od niego wymagam... Wstałam i usiadłam przed kompem,pisze tu a on dalej się drze... Co ja mam robić? Jak z nim postępować? Gubię się w tym już...

widzę rozstanie.....ewentualnie w najlepszym przypadku Twojego Pana kotek drapie po mózgownicy. współczuje Ci z całego serca bo mój były zachowywał się tak samo:O później jeszcze ucieczki z domu..urywanie kontaktu(a mamy dziecko na ,które mnie namawiał!!!) a teraz ? nienawidzę go:O

Gość oxis
Robi się wulgarny, a do tego wieśniak. Był takim dobrze wychowanym człowiekiem. Dobrym,czułym facetem. Teraz łazi po domu,beka nawet nie przepraszając a do tego ciągle zrzędzi jak to nikt go nie rozumie,jak mu źle bo wszyscy się go czepiają. NIE POZNAJĘ GO. No dosłownie to nie jest "MÓJ".

nie chce Cię straszyc,ale podkreślam,ze to dobrze nie wróży:O Mówiłam dosłownie tak jak Ty-to nie ON,nie poznaję GO. z super faceta zrobiło się zimne bydle:O:O

Gość sdfdsfdsfs
On chyba chce zerwać. Przynajmniej tak się zachowuje.

Gość może ma menopauzę

Gość oxis
Zerwać raczej nie. Zrobił się taki jakiś "wygodny". Jego nastawienie teraz to" o ja biedny chory,wszyscy mnie męczycie i denerwujecie a powinniście na mnie chuchać i dmuchać"