Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 gimnazjum

Czy mam dobre oceny jak na 3 gimnazjum?

Polecane posty

Gość 3 gimnazjum

czyli za waszych czasów to była 1 liceum, bo kiedyś gimnazjum nie było :) religia: 1 fizyka: 5-, 5 j. polski: 5,4,5-,4,5-,5 historia: 5,4- WOS: 5-,5 j.angielski: 5,5,5,5,5,5 matematyka: 4, 2+,5,3,3+,3 chemia: 5 biologia: 5,5 geografia: 5, 4- technika: 5,5,4,5,5 informatyka: 4 WF: 6,6,6,6,5,5,4,3,2 j.niemiecki: 5,4,4+,5 Wiem, że z religii ta bania, ale ją poprawię, a w niektórych przedmiotów mam tak mało ocen, bo jeszcze nie wszystkie sprawdziany na ten semestr zaliczyłam, ale mam nadzieję, że dostanę z nich 4 lub 5 :)

spoko tylko religii nie rozumiem - u nas zawsze wszyscy mieli 5 i 6, i w podstawowce i w liceum, wystarczylo prowadzic zeszyt i miec 3 ostatnie lekcje :P

Gość zxfsdf
zależy w jakim gimnazjum :P

Gość gitmen
chcesz ze mną chodzić, czy od razu się bzykać ?

Gość mój ukochany David Brecourt
w moim gimnazjum jest wysoki poziom, ale nie najwyższy. Jakbym chodziła gdzieś indziej to prawdopodobnie miałabym same 5 i 6 :P a co do religii : teraz religia się zmieniła, i księża robią nam kartkówki i sprawdziany :) Teraz w 3 klasie zmienił nam się klecha i zrobił nam niezapowiedzianą kartkówkę i banię dostałam:P

Gość 3 gimnazjum
:)

Gość grajka malajka
klasa esow??? :)

Gość nie tak dobre
tez jestem w trzeciej klasie, a mam lepsze, mimo, ze mlodocianym geniuszem nie jestem :D wiec nie masz czym sie chwalic :D