Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doroits266

Moja teściowa nie widziala jeszcze mojego dziecka!!!

Polecane posty

Gość Doroits266

Moja tesciowa nie przyjechala nawet do mnie i meza zobaczyc dziecko! A juz mija 3 tydzien kiedy wyszlam ze szpitala!! Mowi ze jest chora na grype i dlatego nie przyjezdza. jaaasne, miesiac choruje na grype??? Wkurza mnie ona.

Gość w HM nie opłaca się kupować
a co mało prezentów jeszcze dostałaś i coś byś jeszcze wydębiła od teściowej??:o głupia pindo zamiast się cieszyc zę nie chce rozsiewać zarazy przy dziecku ty jeszcze marudzisz:o

Gość Sokorkow
Idiotka jestes. Nie wiesz chyba jak ciezka grypa panuje. Pracuje w szskole to widze jak choruja dzieci i nauczyciele- sa na 3 tygodniowym zwolnieniu czesto. Kobieto zastanow sie co mowisz, bo tesciowa na pewno w dobrej wierze to robi

Gość ggggbbbg
jak jest taki pomór że po miesiąc dzieci chorują!!! syn i córka już 3 tydzień w domu siedzą

Gość ty jakas nienormalna jestes
a co miala z grypa do noworodka przyjsc? :O stuknij sie w leb!!!!

Gość wspolczuję dziecku głupiej
matki :O Dobrze że teściowa mądrzejsza :O

Gość niestety.....
osoby starsze chorują na grypę bardzo długo,ja dostałam grypę od wnuczka i już 3 tyg.leżę.Bardzo mądrą masz teściową,że nie odwiedza maluszka żeby go nie zarazić albo ciebie.Na pewno gdyby przyjechała i kogoś zaraziła ,to dopiero byś pisała jaką to masz wredną teściową - dziewczyno trochę więcej miej szacunku do chorej osoby i nie myśl że we wszystkim jesteś taka mądra i nie wieszaj od razu na niewinnej osobie psów.

Gość masz rozsadna tesciowa
ktora na pewno marzy o tym by zobaczyc wnuka ale poczucie odpowiedzialnosci za ta mala istotke nie pozwala jej na ten luksus. Ja chorowalam kiedys 3 tygodnie na grype, z czego 2 tygodnie przelezalam w lozku. I dla niej i dla dziecka lepiej, zeby jeszcze nie przyjezdzala.

Gość no super babcia dostala
zjebke za to, ze dziecka nie chce zarazic ... a pozniej byc tworzyla temat moja pojebana tesciowa zarazila mi dziecko ;/

Gość o ja cię kręce
dobrze że chociaż teściowa martwi się o zdrowie twojego dziecka, bo ty chyba mało odpowiedziana jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babcia na pewno Was kocha i stąd jej troska o Was.Woli Was nie odwiedzać póki nie jest zdrowa, bo wie że Ty i Maluszek jesteście jeszcze wrażliwi. Dobra babcia!!!

Gość to zalezy
czy wcześniej wykazywał a zainteresowanie ciążą i czy teraz chociaz dzwoni,dopytuje sie.....

Gość obojętnie
jak teraz postąpiła,żle czy dobrze i tak za pewien okres będzie ją synowa nienawidzieć,bo już zaczyna węszyć jak zacząć, jak na tym forum większość robi,bo teściowie są wredni.