Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właściwie to co z tym zrobić

Czy ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Poznałam faceta, zaczęliśmy się spotykać, jest miło i bardzo przyjemnie, do łózka z nim jeszcze nie poszłam i tu się właśnie rodzi problem, bo facetowi niczego nie brakuje, jest bardzo przystojny i jak najbardziej pociąga mnie fizycznie, ale na tym koniec, bo mam straszne opory, żeby w ogóle pomyśleć o nim w kategorii, że przecież w końcu trzeba będzie się zacząć kochać, a co dopiero to zrobić... i co z tym zrobić? Nigdy nie miałam takich problemów, wręcz przeciwnie.

Gość podpinam sie
u mnie jest dokladnie tak samo !!! spotykamy sie od jakis 3 tygodni, jest strasznie fajnym facetem, bardzo sie lubimy, spotkania mmm :) ale na pocalunkach i przytulaniach sie konczy... i rowniez jakos nie wyobrazam sobie siebie, jego, nas jak na razie w lozku :o tez nigdy nie mialam z tym problemu, wiec nie wiem skad to sie bierze teraz... byc moze przez jego niesmialosc ? boje sie zeby go nie sploszyc i nie chce niczego przyspieszac ? ale to jakos musi w podswiadomosci siedziec...

No właśnie, to musi tkwić w podświadomości, bo inaczej jak to wytłumaczyć? Lubię sex i nigdy nie miałam problemu z tym, żeby kochać się z facetami, a teraz.... ech....