Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lindalindalalala

dlaczego polscy faceci nie wyglądają jak Araby

Polecane posty

Gość lindalindalalala

w porównaniu z Arabami Polacy wypadaja strasznie kiepsko- bladzi, chudzi, kiepskie uzębienie, kiepskie ciuchy i takie pospolite oczy pospolite włosy bębny piwne- nie nic ciekawego- Polacy są jacyś tacy...beznadziejni, bez polotu a ostatnio poznałam pewnego Araba na mojej uczelni- jest ich w sumie spora grupka - chyba na jakiejś wymianie (jeszcze tak dobrze się ie znamy) - jakcy oni wszyscy sa przystojni- białe zęby, ciemne oczy z takim błyskiem, super karnacja- w ogóle maja w sobie coś takiego tajemniczego, egzotycznego są szarmanccy, potrafią się zachować- wszystkie laski za nimi wypatrują - nawet te co sa niby zajęte i mają długoletnich facetów- qrde szkoda że Polki w większości musza się zadowalać naszymi pospolitymi zglecowatymi Polakami...pomarzyć kmożna i nie piszcie mi że oni biją żony itp itd.- nawet jeżeli tak jest to jednak w kwestii wyglądu i czaru Polacy moga co najwyżej im buty czyścić...ehh

a dlaczego Arabowie nie wyglądają jak Polacy. to cię nie dziwi? Słowianin to Słowianin, a nie Arab

Gość dlatego że ich matki
nie wyglądaja jak Arbki Arab, Żyd, Turek to śmierdzące nacje

Gość lindalindalalala
tak, ale nie w tym rzecz- rzecz w tym że jednak Słowianie nie sa tak atrakcyjni a szkoda bo fajnie byłoby mieć takie ciach na codzień w kraju.... Slowianie nie sa atrakcyjni niestety- chyba że takie mieszanki typu ciemne oczy, włosy- to już nie jest typowy Słowianin ale jakis taki pomieszany i oni jeszcze są jako tako atrakcyjni ale to i tak nic w porównaniu z pięknymi Arabami- nie dziwię sie że kobiety z całego świata zanjimi szaleją pomimo ich złej sławy dotyczącej traktowania kobiet-oni mają w sobie jakąs magię...

Gość lindalindalalala
i to bzdura że śmierdzą wymyślona przez zazdrosnych mężczyzn - europejczyków- oni sa super zadbani i pięknie pachną

Zresztą w kwestii bicia żon też możemy ich jeszcze dogonić. Wystarczy, że będziemy nad sobą pracować. :)

Gość taaaaaaaa ciacha
np taki Osama bin LAden, ciacho jak ch.... :D oni sa brzycy jak noc

Gość anyx_21
Byłam w Egipcie i Jordanii pare razy i pamiętam, że zdarzało mi się zobaczyć tak przystojnych mężczyzn(zwłaszcza w tych ich kurortach turystycznych), że az nie mogłam oderwać od nich wzroku. Wcale się nie dziwię kobietom, które za nimi szaleją mimo ich marnej reputacji

Abdullah to wbrew pozorom to świetny przykład. Powszechnie wiadomo, że ma bardzo bogate wnętrze ;)

Gość Durny topik
Masz ochotę to się pykaj z Arabami,ja dziękuję :o

Gość exekutor
ale nie zarzucisz słowianom siły fizycznej inne nacje mogą się bujać, przykład:napakowany turek w niemczech,polak normalna sylwetka,na rękę wygrał polak,araby owszem są przystojni,tylko trzeba na nich uważać kolezanka ożeniła sie z takim jednym,odrazu nie spodobała jej się jego rodzina,przyjechała do polski,i teraz mam beke z niej np.nie wiem dokładnie o co chodzi ale w jakieś tam jego świeto zabił kozę i odprawiał modły.koleżanka az musiała wyjechać na chwile z domu bo nie mogła oglądać krwi,dlatego radzę kobietom jesli już to siedzcie z takim arabem to w polsce ,tutaj jestescie zdecydowanie bezpieczniejsze niz u nich,po za tym wesele w tunezji to byłlo wielkie nieporozumienie(według ojca koleżanki)nie widział jeszcze tak nudnego i trzeźwego wesela,nazwał je stypą. pozdr.

Gość po co całować kobitę
Osama :classic_cool:

Gość lindalindalalala
najbardziej lubię im dawać w wc

Gość tomaszowaty
proste - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Oni są bardzo atrakcyjni bo są inni, potem być może mija zachwyt. Faceci też zachwycają się francuzkami, szwedkami czy murzynkami. Naturalne i nie ma się co burzyć.