Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemludzi

po co przyjmować do pracy kogoś kim sie pogardza

Polecane posty

Gość nierozumiemludzi

wytłumaczcie mi to. Państwowwa posada. Od 5 lat jestem przyjmowana do pracy wyłącznie po to, żeby mi powiedzieć po roku ,że jestem zerem. No wcześniej też zmieniałam prace ale to sie wiązało z tym że co chwilę miałam przeprowadzkę - przede wszystkim. Od 5 lat nie przypominam sobie, żebym się przeprowadzała. Dziwi mnie ludzka głupota - no ale fakt, w papierach mam wszędzie stały adres zamieszkania. :( No ale to może ktoś by się zapytał - czemu pani tak często zmieniała pracę? BO NIE MIAŁAM CHAŁUPY - moja odpowiedz. No ale 5 lat już mam i co mam o tym myśleć? Nikt się nie zastanwoił nad niczym - tylko papier, nie? No ale czy to jest powód, żeby mnie ojciec wyzywał od ciemnot? A on jest kim? Jasnością? Blaskiem światła dosłownie. Wygodny kretyn i tyle :(

Gość nierozumiemludzi
i chamol wiecie. jak dostanę swoje mieszkanie to nie chcę go widzieć. chyba, żeby mu w mordę przyjebać jak matce. za głupotę. TY CIEMNOTO, ZAMKNIJ PYSK - teraz takie tu są odzywy do mnie. No niby słusznie, ale cóz... z 10 lat to mogłam już zwinąć żagle, ale ...no fakt. W szkole mnie nie nauczyli drugiego języka. No ale gdzie indziej by mnie nauczyli przecież. I to w 3 miesiące. Co za głupy dwa :( Niedobrze mi jak ich widzę :(

Gość nierozumiemludzi
rzygam na widok własnej rodzicy. rodziców bym obsrała dosłownie najlepiej za ich debilizm. i co? i to jest OK? Oddam im aparat i niech sie srają bo se myślą nie wiem co a dwoma gównami dla mnie są i będą na zawsze. dwa głupie debile co se dzieci zrobiły i na tym jadą całe życie. A ja dzieci nie mam to żrę własne gówna przez nich obecnie. Szkoda, że się od nich opamiętać nie umiałam bo chuja są warci i tyle mnie obchodzą ...polscy patrioci. Niech się idą żywcem zakopać głąby :( jak dla mnie. ZAMKNIJ PYSK, TY CIEMNOTO - co ja tu robię? :( WYGODNICKIE ZŁODZIEJSKIE KANALIE! :(

Gość nierozumiemludzi
wiecie ja jeszcze chce mieć jakąś wartość jako kobieta - nawet 35 letnia. ZAMKNIJ PYSK, TY CIEMNOTO - no wiecie co? Obyś szczezł w własnym gównie kudnlu zakłamany i głupi - i wyjazd :( No oby :(

Gość W ogóle nic nie
rozumiem z tego co piszesz. Kompletnie bez ładu i składu

Gość nierozumiemludzi
ale wiecie co - powiedzcie takim rodzicom , że mogli sobie was darować. Ja im to powiem kiedyś, jak bedę mieć swoje mieszkanie to im kartkę wyślę - MOGŁAŚ MNIE NIE RODZIĆ TY GŁUPIA KURWO - nie było mnie jak teraz i był spokój. I po co mnie rodziłaś ty kurwo zakłamana wygodnicka? Mało miałaś problemów beze mnie? Taką jej wyślę wiadomość. I koniec :( A jak zarobię to za żarcie i ubranie jej zwrócę. A szkoły to niech se wsadzi do doopy. Bo to to był jej pomysł. Mnie by starczyło technikum i koniec :(

Gość nierozumiemludzi
No to masz wspaniałe poczucie humoru. I raczej na nie uważaj. Najważniejsze w życiu to trzymać dobry kierunek. Ja tego nie umiałam. Przypłaciłam to - no od zawsze mam coś niedaleko obłędu w sobie. Ale teraz już się nie dam. NIGDY :(

"Ja im to powiem kiedyś, jak bedę mieć swoje mieszkanie to im kartkę wyślę - MOGŁAŚ MNIE NIE RODZIĆ TY GŁUPIA K**WO" o znowu Ty :) bądź odwazna i powiedz im to teraz, w oczy. a nie jak sie wyprowadzisz.

Gość nierozumiemludzi
Zebym wyleciała z tej rudery? Zwariowałeś? No a swoją drogą to miałam być mądrzejsza jak już się tak WKUR**** i tak dalej 4 lata temu. Tylko nie znałam niemieckiego ani trochę. Bo to było jedyne rozwiązanie. Wpierdoliwszy sie na amen drzwiami trzasnąć i wyjechać. Choć też nie od razu bo miałam proces. No i co z tym procesem? Ale miałam do szkoły nie iść i ... no chyba uczyć się niemieckiego. A ja bym pisała do końca doktorat. To też bym źle zrobiła jak znam zycie i temu się zrobiło PLUS 4. PLUS CZTERY lata więcej. A teraz? Ja bym zabiła rodziców gdybym miała swoje mieszkanie. Nie no - obraziłabym się i w ogóle bym tu nie przyjeżdzała bo to co oni wyprawiają to się już w głowie nie mieści mej. Ja ich w ogóle za rodziców nie uważam - dwóch debów wykorzystujących mnie do swoich celów. A w ogóle to są dwa świry. Wszystko wykreśliłam co mam od nich wiesz - zrównałam sie z ziemią. No z ciężkiem sercem bo mam już swoje lata, ale sensu to miało tyle co wymyślali i robili ze mną , że nie zwariowałam mimo ich wysiłków. No i to są rodzice moi a co może być dalej? Dwa kompletne świry jak dla mnie. No a że jestem ze wsi i to NIENORMALNEJ wsi bo to nie jest wieś jak 10 tys. innych choćby z 1 powodu to po prostu nie umiałam im sie przeciwstawić gdy miałam lat 15 choćby temu, że po prostu mieszkam na wsi i rozeznania nie mam oraz perspektywy takiej jak oni. No to jedyny powód. No i to koniec. A taka Bachleda Alicja np. ? Co ona robiła w tym Krakowie? Zaczęło jej sie wydawać, że z tego Krakowa będąc ona zrobi wielką karierę. I to tyle :( Ale ona nie jest krakuską. Ona jest góralką i niech jej to wybiją z głowy że ona jest krakuską. Nie. Ona jest góralką i rodziną w Zakopcu miała trzymać jak rodziców nie znosiła. A ona i tak trzymała z matką. Debilizm :( Jeśli nie w US z rodziną to z rodziną w Zakopcu. No to aż tak daleko nie są. A całość myślenia trzba sobie przeanalizować pod kątem pienądze zawsze. I najpierw Zakopane okradło Kraków, no a póżniej - co - po sprzedaniu sie Polsce górale sami postanowili wziąć biznes w swoje ręce i ... ? I co - mam nadzieje, że wszyscy jeżdżą na nartach i tyle mnie to obchodzi. No bo mieli to pewnie Krakowowi sprzedać jakich odkrył, a oni se taki majątek wzięli. Jakby to dali krakowowi to jeszcze by ich kraków uznał, a tak? Ich uznał jako totalnych złodziei - tych górali i sprzedawczyków. Nie jest tak? Jak taka Bachlda wielka może nie rozumieć , że Kraków to mały Wiedeń. To ona jest chora na głowę i tyle. :( Nie mały Berlin, mały Wiedeń. A język ten sam. No to tak jakby nie wiem Irlandia była Nową Zelandią albo Australią. No coś tu nie gra :(

Gość wspolczuję Twoim rodzicom
Znów wylewasz na nich żale.Bez ładu i składu. Dziewczyno - tylko psychiatra może Ci pomóc :O

Gość nierozumiemludzi
Mnie tylko chodzi, że ja mam podobną tragedię w życiu bo jestem w złym miejscu i tak dalej... no straszne. A swoja drogą tym Bachledom powinno sie cały majątek Zamoyskich odebrać i dać to w zarząd Krakusom. Co oni tam sami wymyślą? Przecież to są takie głupki, że się nie da opisać. Kraków ma układy z Wiedniem i zawsze jakieś Austriaki mogą se w polskie góry przyjechać. Może taniej by ich to wyszło niż ich Alpy. A tak to jest zdzierstwo i dziadostwo w tym Zakopcu i komercha okropna. Na jedzenie by mogli przyjechać polskie i biznes by był, a tak mam podziwiać jakiegoś bachledę , że skoki trenuje i inną, że se na dziecko puściła. No już bez przesady :( Jak dla mnie oczywiście :( PS. A lansować to sie górale umieją w Polsce - aż ich kraków odkrył tak sie doceniają. I tacy są górale wszędzie bo oni gór nie widzą. Dokładnie ktoś z miasta musi być, żeby mu się góry podobały i żeby ich docenił. Tyle :(

Gość nierozumiemludzi
to tak jak np. Londyńczycy jeździli w Alpy szwajcarskie. To LONDYŃCZYCY odkryli Alpy szwajacarskie dla turystyki. I tyle. I wszędzie jest tak samo i koniec. I może to jest taka jakaś lekcja wszystkiego - no bo bachleda gór też nie doceniła. Doceniła płaską Irlandię. No i tyle. A jak już taką bogatą rodzinę miała to przynajmniej te góry mogła zauważyć. W końcu najwyższe w Polsce. Nie zaś polazła na Wawel - jak to bachleda - coś w tym jest :( PS. a z psychiatrą się spotkam przed świętami - to swoją drogą :(

Gość nierozumiemludzi
a teraz sobie to weźcie i przemyślcie bo moze was to bawi - jak każdy idiotyzm - ale Brytyjczycy kilka razy w roku jeździli w Alpy. A w górach pogoda jest rózna... no to po co tam jeździli? Wy tłuki :( A czasem mieli nocleg za darmo jak jeździli drugi czy trzeci raz. To po co oni tam jeździli? I poczytajcie sobie historię szwajcarii. Nie zaszkodzi. :(

Gość nierozumiemludzi
Tak mieli ustalone, że jak nie mieli pogody - to znaczy jak przyjadą i będzie w Alpach lało to mają pobyt za darmo. No i co? Tracili na tym, że nocleg był za darmo Szwajcarzy?

Gość do wspolczuje..
Jestes glupia, bo akurat zale mozna sobie wylewać:o

Gość Alicja Bachleda Curuś
zapraszam Cie do mnie do HOLIŁÓD bedziesz mieszkac ze mna i z Colinkiem!!:classic_cool:🖐️

Gość nierozumiemludzi
Może wiesz przesadzam ze słownictwem, ale już czasem nie mogę - tyle przeszłam na tej wsi SPECJALNEJ tu już w czasie tych 4 lat ostatnich :( Ale może zmienię temat - no to napiszę teraz tak (dla odmiany), że ostatnio kupiłam takie świeczki do lampki. I te świeczki mają POWIEDZMY 7 cm wysokości. I one CAŁE SIĘ ROZPUSZCZAJĄ - to jest horror!!! Te świeczki powinny być w takiej samej aluminiowej ramce jak małe jenorazowe świeczuszki - takie szerokie wiecie - i wtedy one się rozpuszczają i wosk zostaje w ramce aluminiowej. Ja nie zauwazyłam, że se kupiłam takie świeczki, które do końca się rozpuszczają i cały obrus se zasyfiłam tym - no mam nadzieję , że teraz się mie lepiej czyta. Ale to samo pytanie - kto to taki szajs wyprodukował bo wiecie - takie duże świeczki one są powlekane po prostu tak, że do końca się rozpuszczają, boki zostają i rowek i wtedy se te boki odcinasz jak się za dużo upali i płonienia nie widać, a te świeczki co kupiłam ostatnio tej powłoki nie mają i całe się topią od razu od kapią. No myślałam, że mne szlaa trafi kto znowu takie krtyństwo wyprodukował, że całe się to topi :( miłego dnia poza tym :classic_cool: :(

Gość nierozumiemludzi
Wiesz przy MOIM debiucie telewizyjnym w wieku lat 25 już sobie raczej daruję Hollywood. Hollywood poza tym... no a gdzie ja mieszkam? Ja mieszkam w Hollywood specyficznym. I tyle. :( Stąd dużo rozumiem. Nawet jesli mieszkam na wsi. SPECJALNEJ.

Gość nierozumiemludzi
Jeszcze poprawka z listu o świeczkach : takie duże świeczki one są powlekane po prostu tak, że do końca się NIE rozpuszczają - tak miało być :(

Gość nierozumiemludzi
A ten Kolinek chciał byc normalny to też miał ominąć Hollywood -choć jego akurat z wielu powodów skręciło na gwiazdę. Nie na forsę nawet tylko na gwiazdę. I to mu uznają, że przegięli. Bo on ciągle zarabiał, a gwiazdy zero. No to się zrobił tą gwiazdą, ale coś mu nie wyszło. Ról nie dostał porządnych. Jedną - i to też wie jak ją dostał. Na pewno :( Dlatego tak cicho. Od razu mówiłam, że został Aleksandrem bo sie z Jolie przespał na pewno. A jak inaczej być gwiazdą jeśli nie w superprodukcji? Gwiazdą hollywodzką oczywiście. No to w sumie nie potrzebowali go na gwiazdę i o co im chodzi bo Jolie jeszcze mogła być, a reszta to horror był i tyle :( Na pewno tak jest, ale PO CICHU oczywiście :(

Gość nierozumiemludzi
wiecie - przez to onsię też tej Bachledzie nie da bo mu zawracali dupę w tym Hollywoodzie. Zero szczerości - mieli być szczerzy i koniec. A oni go potrzebowali niby - no to go bardzo potrzebowali. A on se aż chałupę kupił w tym Hollywoodzie bo TAK GO potrzebowali. No miał być też mądrzejszy, ale... no ale już nawet polska telewizja była w jego chałupie. I widzicie. O co tu chodzi? Może mieć gości z Polski - ale w Hollywood. Dosłownie. Może mieć jakiś program w tej jego chałupie w Hollywood. Tam może zapraszać Polaków bo coś osiągnęli. Ale w irlandii nikt się nie wybił to nie. Bo to by było głupio. I tak będzie bo chałupy tez nie sprzeda bo raz mu głupio, a dwa ma to dziecko chore i to na pewno tak wygląda. No to najwyżej tam mogą być te modelki wszystkie i tam coś prowadzić. Między nimi Bachleda - tam. W irlandii nie. A na dodatek ma ona tam rodzinę. Ja myślę , że to tak wygląda. ???

Gość nierozumiemludzi
Mnie się wydaje na razie jeszcze gra, ale jak całkiem mu podziękują to na pewno tak będzie i to ma sens bo inaczej bez sensu. A on se musi kupić gdzieś chałupę jak Polański np. i tyle. A nie np. tak Majkel , że mieszkał na pokaz. Tak nie można. Człowiek musi odpocząć , wyzerować się. A on? No to jedynie, że w kałuży krwi go nie znaleziono zamordowanego w jego własnej chałupie tam i tyle. No to miał szczęście bo mogło być i tak. Na dodatek wygrał ten proces. No ale, że przeżył to musi też być mądry już i tyle :( Bo mogło być róznie, nie?

Gość nierozumiemludzi
No bo wiecie - tak jak ten Majkel też można mieszkać , ale ... ale coś trzeba robić z tym domem , żeby zarabiać. On tego nie umiał. No ale dom sprzedali i się cieszą . Choć tyle na pewno. Albo po prostu mieć dom, żeby mieszkać i koniec. Wielka willa to powinno zarabiać. No i już. Albo kupić se coś mniejszego jak Polański np. i se tam mieszkać.