Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

zimno mi jak diabli

Polecane posty

czy mam dodać "kretyni" żebyście zaczęli się wpisywać ?????

mi nie zimno bo umiem włączyć dmuchawe jesteś ohydny :O

poza tym dowcip i szeroko rozumiana :P inteligencja to raczej moja domena :P:P:P

dowcipny niemożebnie i inteligentny zabójczo.... zabójczo wiele sekund mija zanim wymyślę w miarę niedebilną riposte :P szeroko pojęta?? to zupełnie tak jak z Twoim zadkiem :P

zabójczo wiele sekund mija zanim wymyślę w miarę niedebilną riposte chyba godzin..........:P ale to dobrze, że chociaż ćwiczysz:) :P i tyłek akurat mam pojęty wąsko :P

piękna pogoda jesienna .... proszę trzymać się tematu piszemy o zimnie! więc z piękną pogodą wyskocz za pare dobrych miesięcy

godziny też można przeliczyć na sekundy :P wąsko to pojęcie względne :P wogóle to jakie zimno jak śniegu nie ma, mogłoby w końcu ścisnąć porządnie a tak nie mam jak w nowej bayeranckiey kurtecce poszpanować

ależ trzymam się tematu...zimno to jeden z elementów jesieni , a za parę miesięcy będzie lato i to już nie będzie takie ładne....

godziny też można przeliczyć na sekundy jak nie masz lepszych zajęć ....:P wąsko to pojęcie względne serio??:P wogóle to jakie zimno jak śniegu nie ma, mogłoby w końcu ścisnąć porządnie a tak nie mam jak w nowej bayeranckiey kurtecce poszpanować poka fote :classic_cool:

ależ trzymam się tematu...zimno to jeden z elementów jesieni , a za parę miesięcy będzie lato i to już nie będzie takie ładne.... ładne??? jest mi ZIIIIIIIIMNO!!!!!!! a ty mi dupę zawracasz jakimiś wyświechtanymi ładnościami

to nie ja ci zawracam tylko zimno ci zawraca dupę ... poza tym nie oszczędzaj i włącz ogrzewanie , to ci ciepło zawróci dupę...ech te narzekania bab od rana.......

ogrzewanie mam włączone na maksa cała rodzina chodzi w krótkim rękawie a ja w dwóch swetrach całą energię zużywa mój wybitny mózg a członki marzną

do trzech razy sztuka :classic_cool: i nie bądź zazdrosny, że mi sztywnieje a tobie nie :P:P:P

pppppppppffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff wybitny mózg :D :D :D to powinno Ci być przynajmniej ciepło w głowę, takie wiekowe urządzenie jest jeszcze pewnie na lampy a one grzeją okropnie nie wiem co z tym linkiem, przecież cipy w nim nie ma :O

Gość ghgjkgh
ostatni szyk mody :D

Gość Zimna pupa IKE
Wyzej coś nie wyszło. Nie odnaleziono adresu Przeglądarka nie mogła odnaleźć adresu serwera dla podanego adresu.

jakie lampy??? mój mózg jest tuningowany i dla waszego dobra chwilowo nadaje na dość wolnych obrotach- żebyście za mną nadążyli:P

trzeba się cieszyć z małych rzeczy jak dużych się nie ma..................