Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

zimno mi jak diabli

Polecane posty

Gość Altruizm
nie wycierać sobie mną gęby korwa!!!

ps. zanim użyjesz trudnego słowa- sprawdź jego znaczenie w słowniku bo nie bardzo rozumiem, gdzie ten altruizm mam tu przypiąć i co ma do rzeczy...

o widzisz nawet altruizm się oburzył :)

Gość jbkfn A
nie ma to jak " rozmowa " z własną dupą :D

no niestety owa pomarańcza czy w ten sposób czy na czarno- lata za mną jak ostatnia sucz- spokojnie można stwierdzić, że jest jak wrzód na mojej dupie ale rozumiem , że użyła skrótu myślowego :)

Gość Zimna pupa IKE
Widzisz chciałem sie przekonać jak reagujesz na zło.:( Więc czujesz się jak ryba w wodzie. Ale spróbuj zło dobrem pokonać.Zacznij od małych kroczków a napewno ci się uda.

po co mam pokonywać to co lubię ??? oczekujesz ode mnie samozagłady??:D

Gość Zimna pupa IKE
Ale ta odnowa bedzie jak fenix z popiołów i zaczniesz mieć przychylne do ciebie osoby.:)

pomarańczo cuda ogłaszają w wigilię nie wyskakuj z takimi pierdoletami w adwent:)

Gość Zimna pupa IKE
Czyli nie stac cie na trudności.Siac nienawiść wokół siebie jest bardzo łatwo.Kazdy to potrafi.Zdobądż się na wyżyny.:) Pamietaj o tym ,ze jedni rodzą się z inteligencją inni nabywają.A u ciebie jak jest??

to oczywiste, że ja mam wrodzoną ty nie masz żadnej skoro siedzisz tu i mnie nawracasz - mimo , że twoja chęć nawrócenia mi zwisa zróbmy tak znasz taki urywek kolędy? "bydlęta klękają cuda cuda ogłaszają"?? przyjdź 24 grudnia ja przemówię sympatycznym ludzkim głosem a ty to ogłosisz styka??

no i jestem prawiczkiem [rumieni się] nie podbieraj mi osobowości

nie tylko Ty możesz być prawiczkiem na kafe!!!!! na pewno nie jesteś nim tylko tak udajesz!!! ja jestem jedyny prawdziwy!!!! te wszystkie BNB i CREAMY to ściemy nadpobudliwej ike!!!

i po co te krzyki i frustracje? prawictwo to kolego trzeba udowodnić umiesz??

a widzisz ...... nie wiem jak wymyśl coś :P

Gość Zimna pupa IKE
Powiem ci ,ze nie robisz na mnie wrazenia z swoja obstrukcją ike.Jesli chesz być na wyzynach negatywnych,jeszcze nic tu wielkiego nie pokazałaś.Jeśli cafe sie nie zatrzęsła to bedziesz nadal "niewidoczna"To co ty robisz,to w ciągu 2 dni ja to zrobiłem.Na razie masz 0.1% dorobku tego co ja dokonałem negatywnie.Staraj sie lepiej jak chcesz mnie przegonić.:P:D

zimna pupa czy ty może jesteś z rodziny nadziejowatych??? bo jesteś tak samo upierdliwa i najwyraźniej trudno do ciebie dotrzeć

Gość Zimna pupa IKE
to oczywiste, że ja mam wrodzoną ty nie masz żadnej skoro siedzisz tu i mnie nawracasz - mimo , że twoja chęć nawrócenia mi zwisa------------> dałaś dokładną odpowiedz Ike.Żal.:(:O

a jakim cudem zrobiłaś? skoro nie umiesz złożyć poprawnie zdania?

Gość Zimna pupa IKE
W mojej poprzedniej złości i nienawiści to IKE nie miałabyś prawa butów mi wyczyścić.Jesteś słabiutka:O:(

:D a ja umiem latać i chodzę po wodzie:P i kto tu jest lepszy :classic_cool: swoją drogą zna tylko jedną osobę, która piszę tak nieskładnie i przy okazji takie bzdury siedzi na topie u zielonej i ma swoje lata.........

Gość Zimna pupa IKE
Dopuki nie zatrzęsiesz cafe nie wart jestes mojej rozmowy

Gość ALTRUISTA
Bądźcie szaleni,ale zachowujcie się jak normalni ludzie.Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić nie zwracajac na siebie uwagi. A teraz skupcie się na tej róźy i pozwólcie żeby objawiło się Wasze prawdziwe Ja. Co to jest prawdziwe Ja ? ..... To kim jesteś, a nie to co z ciebie uczyniono....

o matko przepraszam cię ale twoje rozważania nie pasują do panującej tu atmosfery:P nie mówiąc już o tym , że wcale nie jest mi od nich cieplej:P