Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaa88

Chyba zaraz oszaleje z tych nerwów

Polecane posty

Gość Aniaaa88

Witam. Boję sie ze sobie czegoś nawkręcałam i natrętne myśli nie dają mi spokoju. 16 dni temu kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nie miał wytrysku. Były to teoretycznie moje dni nieplodne. 10 dni po tym zdarzeniu zrobiłam test beta hcg. Wynik testu 1,00. Dzien po tym poszlam do ginekologa ktory zrobil usg dopochwowe, pokazalam mu tez wyniki badania krwi i powiedzial ze ciazy nie ma. Dzis zrobilam test apteczny i wyszedł negatywny. Nie potrafie sie uspokoic, bo nie wiem czy juz moge przestac sie bac i czy ginekolog mogł sie pomylić...;( Dodam jeszcze że okres spoznił mi sie 3 dni.

Gość Aniaaa88
Ale wiadomo że czasem test apteczny może się mylić :/

testy się mylą tylko w jednej sytuacji - jak sa zrobione za wczesnie od zapłodnienia. generalnie obecnie testy wykrywają już ciąże 3-5 dni od zapłodnieia. wiec 16 dni po stosunku jakby bylo co toby wykryły. okres ci sie spóźnia z nerwów.

Gość Aniaaa88
A okres dostalam tyko spoznil mi sie on o 3 dni. Zle mnie zrozumiałyscie. Dzięki za odpowiedzi. Za bardzo wszystko przeżywam.

Gość joojjjjjj
małolata bierzesz się za seks

Gość Aniaaa88
Przepraszam bardzo ale jestem już dawno pełnoletnia...

Gość jojjjjjjj
pełnoletnia to ty masz co najwyżej w dowodzie - po twoim opisie i panice to wychodzi że jesteś małolata co mało się zna na biologii i niedorosła do seksu

Gość Aniaaa88
Tak sie składa ze mam juz ponad 20 lat i do małolat nie naleze a to że ktoś sie czegos obawia to nie znaczy że nie dorosł do czegoś...Są czasem takie sytuacje w zyciu i tyle...

Gość Aniaaa88
Wygląda na to że w niczym. Trwał tylko 4 dni ale wazne ze był.