Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaa88

Czy mam się czego obawiać?

Polecane posty

Gość Aniaaa88

Witam. Boję sie ze sobie czegoś nawkręcałam i natrętne myśli nie dają mi spokoju. 16 dni temu kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nie miał wytrysku. Były to teoretycznie moje dni nieplodne. 10 dni po tym zdarzeniu zrobiłam test beta hcg. Wynik testu 1,00. Dzien po tym poszlam do ginekologa ktory zrobil usg dopochwowe, pokazalam mu tez wyniki badania krwi i powiedzial ze ciazy nie ma. Dzis zrobilam test apteczny i wyszedł negatywny. Nie potrafie sie uspokoic, bo nie wiem czy juz moge przestac sie bac i czy ginekolog mogł sie pomylić...;( Dodam jeszcze że okres spoznił mi sie 3 dni.

Gość ne jestes w ciazy
chyba ,ze w urojonej;)okras ci sie spoznia ,bo sie stresujesz;)skoro partner nie mial wytrysku to nie mogl cie zaplodnic,wyluzuj;)

Gość Aniaaa88
Ale okres przyszedł tyle ze spoznił mi sie 3 dni. Można powiedziec ze juz skonczyl sie.Trwał 4 dni.

jak dostałas okres to czymsie martwisz? czasami miesiaczak jest krotsza a czasami sie wydłuza jak w moim przypadku ostatnio do 7 dni ;/i 4dniwczesniej a mimo to w ciazy nie jestem

wyluzuj kobieto:) z perspektywy czasu stwierdzam, ze wcale nie tak łatwo wpasć w dzisiejszych czasach :P

Gość Aniaaa88
Jeśli już nawet ginekologowi nie ufam to chyba ze mną zle:/