Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulk.aa

Czy Wasi faceci piszą smski z koleżankami??

Polecane posty

Gość ulk.aa

ja w temacie.. nie wkurza Was to dziewczyny ?

Gość najbardziej psychiczna
o nie nie nie, leb bym mu urwala za cos takiego. no chyba, ze sa to smsy z kolezankami z uczelni o tresci typu: co bylo na cwiczeniach

Gość byłoby to dla mnie
dziwne gdyby mój facet nie miał żadnych koleżanek

Gość ona2349
zaden z moich ex nie pisywał z innymi

nie pisze, bo nie ma takiej potrzeby, zreszta oboje utrzymujemy kontakty przede wszystkim z facetami :D

Gość ulk.aa
jestem z moim 3 lata i nie sa to jakies dzien w dzien po kilka sms ale raz w tyg jakaś małpa napisze głupie co słychać albo inny bzdet.. niestety mój facet jest bardzo towarzyski :/ ma to po swojej mamie...

"raz w tyg jakaś małpa napisze głupie co słychać albo inny bzdet.. " i to cie boli??... słabiutki ten wasz związek skoro takie głupstwo moze mu zaszkodzic...

Gość ulk.aa
jestem zazdrosna ale tego nie okazuje, przecież nie zostawie go bo ktos do niego pisze ..

Gość ttaaaa jasne
"byłoby to dla mnie dziwne gdyby mój facet nie miał żadnych koleżanek" jasne...koleżanki to ja mam a facet ma kolegów i tak powinno zostać. Już by mi facet wybił z głowy smsy z kolegami. Chyba, ze oboje macie po 20 lat i mniej...

Gość tikka
ja cie rozumiem bo mnie tez cos takiego denereuje !! i jeszcze jego głupi usmieszek jak z nimi pisze , no szlag mnie trafia !! one mysla że będą sie mu wyżalać , niech sobie do psychoterapeuty pujda głupie s... !!

Gość ulk.aa
denerwuje sie bo jestem zazdrosna ... po prostu mnie to wkurza :/

a dokładniej? :D wkurza cie, OK - ale dlaczego? czy to ze on am teraz dziewczynę powinno spowodowac ze koleżanki mają go nie zauwazac, nie rozmawiac z nim, zapomniec o jego istnieniu? czy on ma zaślepnąć na inne dziewczyny i zauważać i utrzymywac kontakty wyłącznie z facetami? no jakis racjonalny powód poprosze :)

Gość mój tego nie robi
a gdyby robił nie podobałoby mi się to.. no tzn. jeśli jest to sporadyczny es w stylu co słychać raz na jakiś czas to no problem, ale nie tak cały czas

Gość ulk.aa
powinnam byc dla niego tylko ja, nie powinien pisac z innymi bo może ze mna .. jak czuje taka potrzebę niech napisze tego smsa do mnie..

Gość blę26
mój mąż nie ma koleżanek...

Gość ulk.aa
no dobrze moze przesadzam, ludzie maja o wiele wieksze problemy a ja o jakis smsach :/

Gość blę26
he he a najbardziej smiesza mnie wpisy ze facet byłby nie normalny gdyby nie miał koleżanek....a kto wam tak powiedział?....pewnie wasz facet :O

Gość zapada
Nie przesadzasz.Takie kolezanki do niczego dobrego nie prowadzą.

powinnam byc dla niego tylko ja, nie powinien pisac z innymi bo może ze mna .. jak czuje taka potrzebę niech napisze tego smsa do mnie." :D:D :D z tobą pewnie ma tez umawiać sie na męskie wieczorki ;) przy piwie :P

Gość ulk.aa
sugerujesz ze mnie zdradza? nie sądze

Gość 45iolaw-23
sa takie, ale smsy sporadyczne, czasem rozmowy na gg nie znam ich, sa to kolezanki z miasta gdzie mieszkal wczesniej (teraz razem mieszkamy gdzie indziej), opowiadal mi o nich. i jak kazda kobieta jestem ciut zazdrosna;) ale postawilam sie w odwrotnej sytuacji. ja tez mam kolegow, jednego takiego z ktorym czesto rozmawiam na gg i nie chcialabym zeby moj facet byl taki zaborczy zeby kazal mi urwac z nim kontakt :O i ja tez tego nie robie

Gość 45iolaw-23
oproicz tego oczywiscie ma kumpli w naszym miescie i z nimi sie spotyka

Gość blę26
mój mąż nie chodzi na męskie wieczorki...nie ma kolegów bo mówi ze mu nie potrzebni bo po co....jak chce wypic piwo to kupuje i pije w domu....woli czas spędzac ze mną....od zawsze tak mamy ze wszystko robimy razem i jesteśmy bardzo ze sobą zżyci..

Gość zapada
Nie,nic nie sugeruję.Ale facet nie powinien miec koleżanek.Teraz to taka moda na te ''przyjaźnie'',wypady do pubu :O

nie ma kolegów bo mówi ze mu nie potrzebni bo po co...." niezły kłamczuch ;) Czy wy robicie coś w ogóle osobno ?

Gość ejbisi
Zgadzam sie - po co mojemu facetowi jakies kolezanki skoro ma mnie? On nie ma kolezanek a ja nie mam kolegów bo nie są mi potrzebni! A te co piszą że to normalne ze facet ma kolezanki najwyrazniej robią dobrą minę do złej gry bo nie maja innego wyjścia.

Gość ulk.aa
pytałam regresa czy jak mu tam :) no tak zdarzają sie te wypady na miasto ale czesto z nim wychodze... najczesciej idzie sam jak ja zaplanuje sobie z kolezankami wieczór albo sie ucze na egzaminy .. zawsze przymajniej raz zdzawoni do mnie w trakcie takiego wypadu.. mysle ze by mnie nie zdradzil

Gość blę26
nie jest kłamczuchem...serio nie ma kolegów i nigdzie nie wychodzi....praktycznie wszystko robimy razem...i nie piszczie ze mi sciemnia bo tak nie jest...gdy jakas kobieta napisze ze jej mąż woli czas spędzac z nia niz z kolegami to zaraz wpisy ze jest on kłamczuchem....nie wszyscy faceci sa tacy sami...no ale najlepiej uogólnic :O