Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja..

powiedział źle?

Polecane posty

Gość kaja..

moj facet kupil mi sliczna sukienke poniewaz bardzo mi sie spodobala w przymierzalni podczas przymiarki usmiechnal sie kiedy mnie w niej zobaczyla ale specjalnie nie wzdychal z zachwytu, a w domu przymierzyla ja moja siostra i do niej odrazu " o martyna ładnie wyglada" czy powinien byl wogole tak powiedziec przy mnie moze dla siostry mile ale mnie zrobilo sie przykro co o tym myslicie?

Gość o matyzerrr
przesadzasz... !

:D Mysle że powinnaś iśc do pasmanterii i kupic metr rozciągliwej gumki :D ...

Gość kaja..
nie no serio pytam moze troche infantylne ale w sumie wkurzyl mnie bo chyba nie wypada tak przy swojej dziewczynie co nie?

Gość kaja..
Ellinka-- no wlasnie czyli moj facet jest niewychowany troche tez tak uwazasz? wlasciwie pytam bo juz sama zatracilam sie w tym co jest kultura co nie zastanawiam sie czy to bylo na miejscu czy moge mu wygarnac ze zabraklo mu w tym momencie taktu ?

Gość ajt
a ja sie zastanawiam.. na co jej ta rozciagliwa gumka?

Gość kaja..
ajt--> regres sugeruje ze jestem wielorybem ale nic z tego jestem osoba szczupla lub w sam raz

a ja sie zastanawiam.. na co jej ta rozciagliwa gumka?" juz wyjasniam :) Po zakupie gumki proponuje autorce naciągnąć ją i strzelić sobie ową gumką w tą pustą głowę :D Może jej minie ;)

Zgadam się z Regresem. Wyobraźmy sobie sytuację, gdy chłopak mówi o siostrze autorki "nie no, tragicznie wyglądzasz w tej sukience" - wtedy zmieniłaby się treść dzisiejszego topiku, bo temat mógłby zostać:) Jakby nic nie powiedział też byłoby źle. Że się nie potrafi zadeklarować :P Wnioski? Niektórym sen spędza z powiek brak problemów.