Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żistina

list

Polecane posty

Gość żistina

mógłby mi ktoś przetłumaczyc? Czesc nazywam sie justyna mam 16 lat i mieszkam w lublinie. bardzo lubie sport, gram w siatke i biegam. w wolnym czasie spotykam sie z przjaciółmi i słucham muzyki. Mam dwa lata starszego brata tomka. Mama nazywa sie anna a tata zbigniew.

Oto wierne tłumaczenie: Czesc nazywam sie justyna mam 16 lat i mieszkam w lublinie. bardzo lubie sport , gram w siatke i biegam. w wolnym czasie spotykam sie z przjaciółmi i słucham muzyki. Mam dwa lata starszego brata tomka. Mama nazywa sie anna a tata zbigniew.

Już tłumaczę: W tym liście 16 letnia Dżastina z Lublina, która lubi sport, co objawia się grą w piłkę siatkówkową w czasie wolnym informuje nas o tym, że słucha muzyki i lubi spotykać się z ludźmi, a tak poza tym, to ma starszego o dwa lata brata i mamę (Annę) i tatę (Zbigniewa). Komprende?!

Gość tlumaczymymm
Cześć ! Nazywam się Justyna i mam 16 lat . Mieszkam w Lublinie . Bardzo lubię sport , gram w siatkówkę i biegam . W wolnym czasie spotykam się z przyjaciółmi oraz słucham muzyki . Mam o dwa lata starszego brata . Mama nazywa mnie Anna , a tata Zbigniew . (???) Poprawnie przetłumaczone na język polski .

Gość tlumaczymymm
Mój błąd :D

Gość na rosyjki byloby latwiej
ale tobie pewnie chodzi o angoooolski xD a wiec: Hi! My name's Justyna and i'm 16 years old. I live in Lublin. I very like sports, i play volleyball and run. i love meet with my friends. I have a brother Tomasz. He's 18 years old. My mother name's Anna and my father name's Zbigniew. Masz 16 lat i nie umiesz podstaw? Nie chce mi sie wierzyc xD

Gość tipssi .
Hi. My name's Justyna. I'm 16 and I live in Lublin. I really like sport, I play volleyball and run. In my free time i like meeting my friends and listening music. My brother Tomek is older, he's 18. My mother name's Anna and father's Zbigniew.