Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary model rodziny

Kobieta, która chce być utrzymanką powinna zapewniać dziewictwo mężowi

Polecane posty

Gość a ja nie ma błony
mimo, że jestem dziewicą. Facet nigdy nie ma pewności, czy kobieta jest dziewicą.

Gość AbuDibuDabi
A mnie się wydaje, że topik znów założył prawiczek. Jedni mężczyźni wzdrygają się na myśl o dziewicach inni tylko takich chcą. Co kobiety to jakieś rzeczy w sklepie ? Zdarzają się takie babiszony, że owszem cnotka niewydymka, za mąż wyjdzie konto wyczyści i znika z kochankiem. A jemu chyba tylko zostanie ta błonka w ramce na komodzie w stołowym. :) :) :) Ludzie obrączka to nie cement. Może byście tak wiązali się ze względu na to co drugi człowiek ma sercu, duszy i głowie a nie między nogami .?

Gość od takich co chcą
tylko dziewicy to od razu uciekam, chociaż sama jestem dziewicą

Do autora - :o. Jak można mieszać uczucia z dziewictwem, poziomem kiesy, czy innymi bzdurami? Chyba, że Ci bogaci to już takie wyrachowane świry, ze dla nich uczucia sie nie liczą? Rozumny człowiek kieruje sie tym, jaki kto jest, a nie czy jest dziewicą, czy nie. Na co komu dziewica, jak okaże się debilką jakąś? Ogólnie jestem za tym, żeby takie, co chcą być tylko utrzymankami - żeby dostały kopa w dupę od życia. Ale to nie ma nic wspólnego z dziewictwem, bądź nie. Wena mnie opuściła :o.

Gość AbuDibuDabi
Alter - nic dodać nic ująć. Ps. Jeśli to jest Twoje "mini " bez weny to dopiero kiedy wpadniesz w szał pisania musi być interesting. ;)

Gość Caffeteria
Autorze topiku obejrzyj "Galerianki. " Musiałbyś teraz swoją brankę zaklepać już w przedszkolu .Hihihihihihi....

Niestety :(, na kafe jestem uważany za głupka i prostaka :o. Mało kto mnie docenia, moją nieprzeciętną inteligencję i wrodzoną skromność :classic_cool:.

Gość do AbuDibuDabi
a jak ktos jest prawiczkiem? to chyba normalne, ze chce dziewicy? co dziewice sadzicie o prawiczkach, ktorzy dziewictwa wymagaja?

Gość AbuDibuDabi
do AbuDibuDabi a jak ktos jest prawiczkiem? to chyba normalne, ze chce dziewicy? co dziewice sadzicie o prawiczkach, ktorzy dziewictwa wymagaja? Chcieć to można - podwyżki albo prezentu na gwiazdkę. Znam prawiczka ,który pojął za żonę dziewicę a teraz wrócił do mamy i płacze jej w rękaw bo dziewica znalazła lepszego smoka ;) Owszem nie można uogólniać ale taka miłość oparta na zachciankach i wymogach jest chora. Znam również prawiczka który związał się z kobietą lekkich obyczajów , zaakceptował jej dzieci. I co ? Żyją sobie cudnie do dziś i niechaj im Bozia daje. Czy prawiczek nie może się spotkać z młodą wdową / już napoczęta /, rozwódką / także bez wianka / którą mąż bił i się nad nią znęcał / itp? Macie jakiegoś bzika na punkcie tego dziewictwa. A i tak potem większość puszcza żony-dziewice w trąbę albo żony - ex dziewice przyprawiają rogi. Ludzie zastanówcie się czym jest dla Was miłość?

Gość ale macie poglady
jak za kamienia łupanego!!!!!!

Gość do AbuDibuDabi
raczej prawiczki sa w takim wieku, ze rozwodki i wdowy to im nie groza. poza tym ciezko byc z dziewczyna, ktora lizala juz komus penisa i robila dobrze reka

co za bzdury. jedyne co kobieta jest "winna" facetowi jesli to on sam zarabia na utrzymanie,jest samodzielne prowadzenie domu. z tym,ze opieka nad dziecmi i tak musi byc podzielona,bo samo pranie,sprzatanie i gotowanie,robienie zakupow-jest juz jak ciezka praca na etacie. nie pracowalam zawodowo przez rok po urodzeniu dziecka,przez ten czas umowilam sie z facetem,ze ja sprzatam i piore a on robi zakupy i gotuje. gdy corka poszla do zlobka a ja dalej nie szlam do pracy przez rok-zajelam sie wszystkim w domu sama,i bylo to o wiele uciazliwsze niz chodzenie do pracy. teraz akurat ja pracuje a on nie. uwierzcie mi,chociaz sie czasami stara sam ze wszystkim poradzic,to ja i tak musze o wiekszosci rzeczy pamietac. a to ze w przedszkolu teatrzyk,a to ze szczepienie,a to ze juz posciel trzeba zmienic,itd. gdy on pracowal nie musial nawet przez sekunde zajmowac sie innymi sprawami,z corka sie wlasciwie tylko bawil. zajmowanie sie domem to gooooora spraw do zapamietania,zalatwienia,poprzeplatana nigdy nie konczacym sie sprzataniem,gotowaniem,zakupami,praniem. malo kto daje rade to robic DOBRZE bez motywacji w postaci wyplaty. a jaki jest dom,gdzie oboje pracuja? nikt ze sob nie ma czasu naprawde pobyc,bo wszyscy sie gdzies spiesza rano i wracaja zmeczeni,i jeszcze potem musza ten dom ogarnac...

bo nie mowie o domu gdzie je sie smieci podsmazone na patelni,w pol godziny gotowy "obiad" , gdzie posciel zmienia sie raz na miesiac...

Gość AbuDibuDabi
do AbuDibuDabi raczej prawiczki sa w takim wieku, ze rozwodki i wdowy to im nie groza. poza tym ciezko byc z dziewczyna, ktora lizala juz komus penisa i robila dobrze reka Hmmmmm a co powiesz na prawiczka lat 34 i 36 ? Poza tym tu można znów rozpocząć dyskusję czy dziewictwo to także mentalność czy tylko cielesność. Kiedyś czytałam o dziewicy, która non stop na mszę chadzała a potem broiła w akademikach antyfrontem bo wiadomo - główne wejście dla męża musi zostawić ;) A np. ta żona siatkarza z polskiej reprezentacji, który zginał w wypadku - śliczna dziewczyna, młodziutka, już ma sobie życia nie ułożyć?

Gość do agais
wiele kur domowych tez mrozone jedzenie podgrzewa np. pizze w mikrofalowce :O

Gość do AbuDibuDabi
jak ktos jest prawiczkiem w wieku 30 lat to raczej bedzie nim na zawsze

Gość AbuDibuDabi
A ja tam chłopakom dobrze życze. Przecież jeszcze nie wybierają się do św. Piotra? Nie możesz z góry zakładać, że zostaną prawiczkami do śmierci. Miłość jak i inna przypadłość pojawia się znienacka :)

Gość do agais
az zal patzrec na takie idiotki jak ty, pranie sprzetanie i gotowanie to ciezka praca na etat ? nie badz smieszna, duzo ludzi mieszka samotnie i bez problemu lacza prace z obowiazkami w domu. jak ja kocham jak pasozyty wmawiaja ludziom ze ciezko pracuja..

Gość aleo
"a jaki jest dom,gdzie oboje pracuja? nikt ze sob nie ma czasu naprawde pobyc,bo wszyscy sie gdzies spiesza rano i wracaja zmeczeni,i jeszcze potem musza ten dom ogarnac..." proponuje nabyc zdonosci organizacyjnych jezeli pracujac na etat nie radzisz sobie z prostymi czynnosciami domowymi.

Gość do AbuDibuDabi
poza tym wdowa/rozwodka/kobieta majaca wielu partnerow/samotna matka plus prawiczek to najgorsze polaczenie

Gość AbuDibuDabi
do AbuDibuDabi poza tym wdowa/rozwodka/kobieta majaca wielu partnerow/samotna matka plus prawiczek to najgorsze polaczenie Według kogo ? Albo gdzie tak jest napisane, może coś przeoczyłam. Ja wróżką nie jestem. Najlepiej jak każdy sam sobie wybiera co dla niego najlepsze.

Gość do AbuDibuDabi
niech sie najlepiej prawiczki wiaza z dziewicami

Gość jasióóóóóóó
Abu... Nie ma sensu wykłócać się z prawikiem. On i tak wie swoje , szkoda Twego zdrowia.

Gość prawiczki rulez
kafeteryjne prawiczki to najlepsze chlopaki. ja prawiczkiem nie jestem, ale chetnie bym swoja siostre, jakby byla wolna i byla jeszcze dziewica wydal za takiego

Gość Mama Muminka2
Powinno się odkapslować chirurgicznie dzieci po urodzeniu i byłby wtedy spokój.

Wolę więc być wykształconym singlem niż cnotką która nie umie na siebie zarobić i jest zdana na męża🖐️ porazka takie kobiety

Gość ewelus ma racje
wole w domu kobiete niedziewice ktora jest wyksztacona i pracuje niz nieroba dziewice

Gość Muuuuuaaah
Ewelusie sa fajne.