Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landryneczkamalinowa

kiedy czegos goraco pragniesz...

Polecane posty

.... to cały wszechswiat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu Ja w to nie wierze, jak czegos bardzo chce to zawsze wychodzi klapa:/

Gość weohrowns
"Alchemik" moje motto. A ja wierzę, wszystko mi się sprawdza.

Gość fdgdfgdfg
Jesli to prawda to czemu tyle ludzi choruje i umiera?

Gość weohrowns
praw życia nie da się przechytrzyć. Jak będę jadła 6000 kcal dziennie i miała zero ruchu to choćbym wierzyła ze zachowam szczupłą figurę - rozczaruję się otyłoscią. Albo nie bede sie skupiać na tym by żyć 300 lat....wolę się skupić na tym, by życie toczyło się po mojej myśli. wiesz, są pewne reguły, których się nie podważa ;] druga kwestia by mieć swiadomość, ze moc kreacji nie doprowadzi do tego, że cały czas będzie idealnie. Raz na wozie, raz pod wozem, ale mądrość na tym polega by przyjąć to z pokorą, wyciągnąć wnioski i żyć dalej..

Gość weohrowns
landryneczko jeśli czegoś "chcesz" nawet bardzo to dostajesz taki stan - "chcenia" i im mocniej "chcesz" tym dłużej trwa to "chcenie". o to chodzi by nie pragnąć, tylko uświadomić sobie, że to już jest nam dane, uwierzyć w to i poczekać na wyniki

Gość becky
ja tez wierze! jak do tej pory wszystko czego goraco pragnelam dostalam:) mozecie mi wierzyc lub nie ale to sie u mnie sprawdza. gdy przez dwa lata bylam sama zaczelam pragnac z calej sily zeby w moim zyciu pojawil sie przystojny, dobry facet i bach- pare miesiecy pozniej pojawil sie w mojej pracy:) wiec zaczelam mocno pragnac zebysmy byli razem i po 3 miesiacach zaprosil mnie na randke od tamtej pory jestesmy razem:) on nie mogl znalezc lepszej pracy wiec pragnelam dla niego zeby dostal dobra prace no i ma! lepsza niz sie spodziewal:D a teraz tylko pragne, zeby nam sie ulozylo i od roku prawie jestesmy razem i jeszcze nie bylo ani jednej klotni a facet jest najwspanialszy na siwecie:)

"o to chodzi by nie pragnąć, tylko uświadomić sobie, że to już jest nam dane, uwierzyć w to i poczekać na wyniki'" No ciekawe stwierdzenie.. Wypróbuję..i zobaczymy co będzie...

Gość sasalkaa
ja rzadko dostaję to czego pragnę i zawsze jest to związane z cierpieniem, wysiłkiem, długim czekaniem i czasem już nie potrafię się cieszyć :( nigdy nie dostałam czegoś od tak sobie :( a chciałabym...