Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja narobiłam lepszego

całowałam się z kolega chłopaka

Polecane posty

teraz mam wyrzuty bo byłam pjana jak cholera:(:(:( kocham mojego i nie wiem co ja narobiłam i to jeszcze za scianą:(:(

głupia... nie martw się, zerwiecie ze sobą, poznasz nowego i o ile masz oleju w głowie to drugi raz tego nie zrobisz...

a ja nie chce nowego:(

Gość w razie gdyby
się wydało to udawaj,że nic takiego nie pamiętasz,byłaś bardzo pijana a on mógł sobie to wymyślić.Na następny raz się pilnuj i nie szmać

ehe... piknie bedzie jak sie dowie Nie wierze, ze nie wiedzialas co robisz ... po prostu chialas- teraz sie bij z myslami

naprawde zachwałam sie jak szmata:( bardzo zaluje a jak sie dowie to nie wiem co zrobie ale chyba raczej sie przyznam:(

nie zachowałaś się jak szmata, ja zrobiłam dokładnie to samo, tyle tylko, że ja mojego już nie kochałam i nie chciałam już z nim być bo to despota i cham był.. teraz mam wspaniałego męża, dziecko i nie w głowie mi pocałunki z innymi, nawet komplementu od kogoś nie potrafię przyjąć, tak bardzo się boję, żeby się to moje szczęście nie zburzyło z głupiego powodu, bo wiadomo kobita lubi być adorowana a granice łatwo przekroczyć... jeśli go kochasz to lepiej udawaj, że nic o tym nie wiesz...

luliczka dziekuje ci za pocieszenie.chyba wlasnie u nas troche nudą zawiało ale mimo to kocham go i załuje:(

kupetka- a czym sie podnieciłas? :o