Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za niedlugo mamcia

6 tyg do porodu,kto jeszcze?

Polecane posty

Gość za niedlugo mamcia

czy sá dziewczyny ktore maja jeszcze kilka tyg do porodu? jak sie czujecie?

Gość za niedlugo mamcia
majoweczk 06 witaj! masz stresa przed porodem czy jestes spokojna? ja codziennie mam inne odczucia,raz sie boje a raz ciesze..

Bardzo wielkiego stresa...:/ Obecnie mieszkam w Anglii..Pierwsze dziecko rodzilam w PL stracilam sporo krwi i mialam szok poporodowy :/ Teraqz bardzo bym chciala cesarke...Jak sobie pomysle ...

Ja mam termin na 10 stycznia, brzuch mi się obniżył i prawie każdego dnia mam bóle jak przy miesiączce... To moja pierwsza ciąża i szczerze mówiąc już nie mogę się doczekać:)

ja mam termin na 8 lutego. Tez mieszkam w UK. Zmeczona jestem, moze troche przez to, ze nadal pracuje, ale jeszcze dwa tygodnie

To juz nie dlugo :) Moja dzidzia ma sie urodzic tez jakos w drugiej polowie stycznia bo jest bardzo dluga i dosc duza a ja mam problemy z donoszeniem bylam 3 razy na podtrzymaniu w szpitalu...Ja tez przy pierwszym nie moglam sie doczekac :) Ale przy 1 skorczach mina zrzedła :P

Hehe pewnie też jak dostanę skurczy to będę miała inną minę :P Moje małe to już też grubasek według pani doktor ;) Już nie mogę się doczekać, ale też baaaardzo się boję :)

Ja jestem z Elbląga, więc nie UK... No pewnie, że możesz pytać;)

Londyn i juz tez nie moge sie doczekac:) Najgorzej jest w nocy kiedy chce sie przekrecic na drugi bok i musze sie niezle nagimnastykowac

Gość alliska
ja też mam na 10 stycznia ale póki co żadnych szcegolnych zmian nie czuje, czuje sie dobrze tylko juz ciezko troche i sikam po nocach co godzinke

Czesc Marakuja 🌼 A ty czemu juz na lutowki nie wchodzisz na nasze forum prywatne? Z tego co wiem to bylas tam zarejestrowana chyba? No chcialabym CC ale jak narazie to mi sie ciagle polozna zmienia i nie mam zadnej wizyty w szpitalu zeby sie dogadac..Ostatnia bylam w szpitalu w 24 tygodniu jakos:(...Nie wiem jak na ten pomysl spojrza,bo roznie to w UK wyglada a ty prosilas? Londyn powiadasz ja z Leeds jestem..:)

Ja tam nie sikam tak po nocy ;P Ale czasem się "pocę"... w sumie nie wiem co to ma być, ale czasem budzę się z mokrymi nogami...

Męczy mnie zgaga....:/ A was ja tu w UK pije gawiscon ale pomaga na chwilke dosłownie ...U mnie zgaga spowodowana jest uciskiem i wysokim połozeniem dziecka..Wiec chyba rady nie ma...;(

Gość alliska
tak już bym chciała żeby było po wszystkim i nasza mała dziewczynka była z nami

:) sama niewiem jak to sie stalo ze juz tam nie zagladam ...hm...pewnie dlatego ze czulabym sie zobowiazana chociaz raz dziennie zrobic sprawozdanie :P a nie zawsze mam czas zagladac :( tak,ja juz pytaam o cc i maja mi dac termin jak przyjde na kolejne usg w 34 tyg (za tydzien) albo w 36 tyg jak bede robila plan porodu zdecydowana jestem na cc no chyba ze wczesniej zaczne rodzic i pojdzie szybko to moze spruboje naturalnie :P

Nie musisz zagladac tam codziennie wszystkie z nas maja obowiazki prace dzieci...itd a atmosferka jest miła..Co do planu porodu to jeszcze o niczym mnie nikt nie informował ale zapytaqm o to cc..:)

a ja sie boje. Jest to moje pierwsze dziecko i chyba do konca jeszcze do mnie nie dotarlo, ze bede mama. Boje sie czy dam rade

Gość Kto pyta nie błądzi...
Ja mam termin na 30 grudnia i szczerze od około dwóch tygodni powróciła mi dawna energia,hehe. Przedtem byłam ciągle zmęczona a teraz jak ręką odjął.

Gość Kto pyta nie błądzi...
Fisiowna Ja też się boję, nie mam pojęcia jak wyglądają skurcze itd.

plan porodu wlasnie robiá miedzy 34 a 38 tyg i tam sie pytaja jakie chcesz znieczulenia ,czy ktos z tobá bedzie noi jaki bedzie porod ja chciaabym cc i juz o tym wlasnie rozmawaialam wiec teraz bede czekala na jej termin...i tylko ciekawi mnie to ile wczesniej moge já miec :) i tak jak pisalam wczesniej chyba ze synus zechce wyjsc wczesniej to juz nie bede miala wplywu :)

Gość ja tez rodze w styczniu
Ja ma termin na 11 stycznia i tez w UK, a dokladnie w Manchesterze. To moj drugi porod w Anglii i pierwszy dobrze wspominam wiec nie moge sie doczekac na corcie.( mam juz synka). Pozdrawiam was dziewczyny!